עבור לתוכן

צריך המלצה על מחשב נייד באזור ה 6000 שקל.

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין כלכך בדגמים השונים, אבל איזה מחשב נייד טוב יש ב 6000 שקל ?

אם אפשר שיהיה מעבד C2D עם 2 גיגההרץ ומעלה, 2 גיגה זיכרון (אם אפשר 4), הארד דיסק 160 (אבל מעדיף מעל 200), ומאיץ גראפי של nvidia בלי התקלה ומסך 15.4" רחב.

פורסם

מהם השימושים שלך במחשב? אתה משחק? עובד בתוכנות כבדות/גרפיות? (ציין אילו משחקים ותוכנות בבקשה)

האם אתה מתכנן להתנייד הרבה עם הנייד? מהי החשיבות של המשקל?

לכמה חיי בטריה אתה זקוק?

פורסם
  • מחבר

משחקים (COD4/BIOSHOCK/COH וכו'), תכנות בכמה סביבות. כשזה מחובר לחשמל אני מדמיין הרצה במקביל של הרבה דפדפנים וכמה סביבת פיתוח.

פורסם

אם אתה מעוניין להמנע מסדרת כרטיסי המסך של nvidia שנגועים בבעיה זה יצמצם לך מאד את האפשרויות. סדרות ה-8400 ו-8600 נכללות בכרטיסים הבעייתיים (באופן עקרוני) והן הפופולריות ביותר במחשבים בתקציב שלך. אם זה חשוב לך הייתי ממליצה לחכות עד שהעניין יפתר/יתברר או עד שיגיעו לארץ עוד מחשבים עם סדרה 9 של nvidia. בכל מקרה בתקציב הזה רוב הדגמים עם כרטיסים של Nvidia לא יציעו משהו חזק יותר מה-8400GS שהוא לא כרטיס אידיאלי לגיימינג אבל עדיין יריץ את המשחקים שציינת בצורה חלקה על הגדרות בינוניות-נמוכות לפחות. (למרות שקיימים גם דגמים עם 8400GT במחיר הזה וכרטיסי מסך טובים יותר של ATI)

כמה אפשרויות שלא כוללות את כרטיסי המסך הנ"ל :

קניית כרטיס מסך עסקי:

Lenovo R61 עם NVS 140M. מדובר בכרטיס מסך עסקי אשר מבוסס על ליבת 8400GS אולם לא שמעתי עד כה על שום בעיות שקשורות לדפקט בסדרות הייצור האלו שהתגלו במחשבים שמצויידים בכרטיס זה. המחשב עצמו באיכות בניה טובה מאד. לא צריכה להיות בעיה להריץ משחקים על כרטיס עסקי למרות האופטימליזציה השונה, לרוב הבעיה היא בהרצת תוכנות גרפיות על כרטיס של גיימינג. עם זאת, אם אתה רוצה מעבד ברמה שציינת זה יעבור את התקציב שלך בכמה מאות שקלים והאחריות היא לשנה בלבד.

קצת יותר יקר הוא ה-D830 של דל. שוב מדובר במחשב עסקי עם אותו כרטיס מסך אבל אחריות של שלוש שנים כלולה במחיר. איכות הבניה היא טובה אך לא טובה כמו זו של הלנובו.

כרטיס מסך של ATI: ג

Toshiba A300-15A-ניתן לקנות עם ה-ATI HD 2600 או ATI HD 3650 . הכרטיס השני יותר חזק אבל שניהם חזקים בהרבה מה-8400GS וכמובן לא שייכים לסדרות הנגועות. לא השוותי מחירים אבל נדמה לי שראיתי אותם נמכרים בהבדלים ממש קטנים בין הכרטיסים אז כדאי לעשות סקר שוק קצר. איכות בניה לא רעה בשביל סדרה צרכנית.

דל סטודיו 15 - ניתן לקנות עם HD 3450, חלש מהכרטיסים הללו^ אבל חזק מה-8400GS. בתקציב שלך -

http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t8100.htm

מדובר בדגם חדש אז עדיין אין לי הרבה מה להגיד על האיכות אבל מהתרשמויות ראשוניות נראה שהוא אפשרות לא רעה בקטגוריה שלו. אחריות לשלוש שנים.

ASUS M51SE - מגיע עם HD 3470. ספסיפיקציות טובות בשביל המחיר, איכות בניה פחות מרשימה וחיי בטריה לא טובים אבל יש אחריות לשנתיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים