פורסם 2008 ביולי 3017 שנים חיוג של מודם ADSL מכבה את המחשב עם מסך כחולמה הגורם לבעיהלפעמים שאני רוצה לקבל IP חדשאני מנתק את החיבור לאינטרנטומחייג שובולפעמים לאחר כמה שניות אני מקבל את המסך הכחול של XP שסופר לי עד 100 ואז המחשב מאתחל את עצמו שובאיך אני פותר את הבעיהתודה
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים תמיד היה ככה או שרק לאחרונה ? איך אתה מתחבר מלכתחילה ?מה דגם המודם ? USB ? הגיע עם תוכנה שהותקנה על המחשב ?
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים תנתח קובץ MINIDUMP לפי דעתי זה NDIS תעדכן SERVISE PACK ואם זה USB תחליף אותו לכבל רשת ותעדכן דרייבר
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים מחבר תודה לעוניםובכןהבעיה הזאת מאז שיש לי מחשב חדש שזה לפני שנה בערךוהיה לי מודם USB והיתה שם הבעיה הזאת (לפעמים לא תמיד יש את הבעיה)והיא נשארה גם כשהחלפתי למודם רשתסוג המודם שלי הוא AZTECH 600E שקיבלתי מבזקוכמובן שהתקנתי את הדרייבר המתאים שמגיע עם המודםהחיבור שלי הוא על ידי חיוג ולא חיבור קבועובדרך כלל זה קורה רק כשאני מנתק ומתחבר שוב (המטרה שלי בניתוק וחיבור מחדש לקבל IP חדש)BIO STARלא הבנתי איך אני מנתח MINIDUMP ראיתי שיש לי בוינדוס תיקיה כזאת עם די הרבה קבצים לפי התאריכים של כל קריסה כזאת.איך מנתחים כזה קובץתודה
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים תתחיל בכך שתסיר את כל הדרייברים למודם הקודם הנוכחי, ותתקין חייגן XP רגיל.עשה זאת באמצעות התמיכה הטכנית של חברת האינטרנט.
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים BIO STARלא הבנתי איך אני מנתח MINIDUMP ראיתי שיש לי בוינדוס תיקיה כזאת עם די הרבה קבצים לפי התאריכים של כל קריסה כזאת.איך מנתחים כזה קובץתודהתעלה פה את הקובץ MINIDUMP האחרון(אתה יכול לבדוק את הקבצים לפי תאריך)אני רוצה לבדוק את הניתוח
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים מחבר תודה רבה על כל העזרההנה הקובץ העליתי לכאןhttp://www.furk.net/Mini073008-01.dmp.htmlתודה מראשאחרי התשובה שלך BIO אני אנסה להסיר את הדרייברים ולהתקין מחדש כהמלצת voodoo3
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים לאחר הניתוח הבעיה היא כזאת:Probably caused by : ntkrnlpa.exe ( nt+22f33 )הקובץ הנ"ל קשור למערכת ההפעלההSERVISE PACK שלך מעודכן?לפני שאתה מסיר ומתקין דרייברים תנסה להריץ בדיקת זכרונות בMEMTEST(הוראות בסטיקי)ב 80 אחוז מהתקלה הזאת זאת בעיה של זכרונות.
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים מחבר תודה על העזרהאני אבדוק את מה שכתבתשאלה, באיזה כלי השתמשת כדי לקרוא את הקובץ ששלחתי לךתודה
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים זה לא קשור למודם והוא לא צריך שום תוכנה חיצונית בNT5.1 ומעלה (חלונות XP) כי יש כבר פרוטוקול PPPoE מובנה בתוך המערכת.מה שכן יכול להיות שיש לך בעיה ב winsocket או מנגנון תקשורת אחר במערכת.אתה יכול לנסות לבצע איפוס לwinsocket כמו שאריק, אבן כלייה, כבר רשם הרבה פעמים פה בפורום (תריץ חפוש).
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים מחבר תודה על כל התשובות והעזרההפעלתי את הפקודה ש voodoo3 כתבקיבלתי הודעה שהוינסוקט התאפס בהצלחהואיתחלתי את המחשבוניסיתי לנתק ולהתחבר כמה פעמים ובסוף נפל שוב המחשב עם המסך הכחול ההואוהנה הקובץ של הפעםhttp://www.furk.net/Mini073008-01_782490.dmp.html
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים התוכנה של המודם עדיין מותקנת, או שהשתמשת בחייגן של ווינדוס ?תחפש דרייבר עדכני יותר לכרטיס הרשת ותתקין אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.