עבור לתוכן

רוצה לקנות נגן, צריך המלצות

Featured Replies

פורסם

למנהלים, מצטער שפתחתי פה את האשכול פשוט לא ידעתי שזה לא המקום, אפשר בבקשה להעביר לפורום המתאים ולא לנעול? :\

מצטער... רק לא לנעול בקשה :\

אוקיי אז אני מחפש לקנות נגד במחיר של 400-600 מקסימום אולי אפשר להיות עוד יותר טיפונת להיות גמיש.

נגד MP3 שיקרא כל איכות מוסיקה גם אם היא גבוהה כמו 320KBS ומעלה

אני לא צריך אותו בשביל וידיאו וכל זה, רק מוסיקה באיכות גבוהה ורצינית במקסימום הניתן במחיר הזה.

עכשיו אני מצאתי נגן ממש אידיאלי בשבילי רק השאלה היא איך האיכות? איך הנגן? ואם יש אפישהו ביקורת עליו?

הנה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=677268

כנ"ל http://zap.co.il/model.aspx?modelid=704137

איזה מבינהם? ושוב פעם איך הם? בעיכר השני FUZE?

אה והכי חשוב שיהיה לפחותתת 5GB

עוד:

http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-MP3Player&DB55447=128968

פורסם

אייאודיו I7 8GB, לא רואה אף אחד מאלו שהזכרת, סנסיסק מייצרת נגנים לאנשים שלא רוצים ג'נרי אלא משהו איכותי, אבל לא מבחינת הסאונד, כשאתה מדבר על איכות גבוהה, עדיף שתתרחק מסנדיסק ומאפל.

פורסם
  • מחבר

הם בהם נראים נורא איכותיים זה למה אני שואל, ואי את כל כך מבאס אותי... אתה בטוח במה שאתה אומר?

ובאמת נראה לך שI7 הזה יותר טוב אפילו מהשני? באמת יש הבדל הבדל בניהם באיכות הסאונד?

האמת פשוט I7 נראה כל כך... זוועה @_@ :\

פורסם

על טוהר המוסיקה עדיף i7

הינה ביקורת על i7

http://www.anythingbutipod.com/archives/2007/07/cowon-iaudio-7-review.php

אם אתה רוצה תקרא על הנגנים אחרים שאתה רוצה באתר הזה (אני אישית מאוד אוהב את האתר)

כשאתה מדבר על איכות גבוהה, עדיף שתתרחק מסנדיסק ומאפל.

מאפל תתרחק כמה שיותר. אבל לפי אתר שבלינק הם היללו את האיכות של הקליפ בהשוואה לנגנים דומים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי.

קראתי אז יש לי רק 2 שאלות סופי.

1. הכפתורים שם כולל הגלילה זה כפתורי לחיצה או נגיעת "ליטוף"? יעני על הכפתורים צריך ללחוץ או צריך רק לנגוע? מהביקורת הבנתי שזה נגיעה, כן?

2. תחלס איכות סאונד בת זונה? שורה תחתונה ?

אוקיי אז עד מחר אני מצפה לעוד תגובות והצעות למה אני יקנה מחרותיים תנגן אם שום דבר לא ישתנה.

פורסם

1) אם אני לא טועה זה מגע (יש לי D2, התלבתטי בין i7 והD2)

2) לפי מה הבנתי בביקורות הi7 והD2 זה הטופ של איכות סאונד להיום. (לפי מה ששמעתי אותו רכיב סאונד יש בהם)

בקיצר לפי ההגבלה של המחיר + הנפח i7 הוא נועד בשבילך. (אבל תמיד כדאי להקשיב לעוד המלצוץ על חברי הפורום)

פורסם

אוקיי.

קראתי אז יש לי רק 2 שאלות סופי.

1. הכפתורים שם כולל הגלילה זה כפתורי לחיצה או נגיעת "ליטוף"? יעני על הכפתורים צריך ללחוץ או צריך רק לנגוע? מהביקורת הבנתי שזה נגיעה, כן?

2. תחלס איכות סאונד בת זונה? שורה תחתונה ?

אוקיי אז עד מחר אני מצפה לעוד תגובות והצעות למה אני יקנה מחרותיים תנגן אם שום דבר לא ישתנה.

הכפתורים זה"ליטוף"

איכות סאונד"בת זונה" פלילית כמובן..

קח בחשבון שאם אתה רוצה ליהנות מהסאונד ה"בן זונה " שלו, אתה צריך לקנות אוזניות פליליות בנוסף.

אם לא, זה לא ישמע בהרבה יותר טוב מסאנדיסק, כי אתה לא ממש את כל הפוטנציאל שלו.

אם זה בסדר להוציא עוד 150 ש"ח, יש לך אוזניות CREATIVE EP630, אוזניות מצויינות למחיר.

פורסם

לי יש את הI7 ואחרי 4 חודשים שנהנתי מהמכשיר ברמות, הוא התחיל לעשות בעיות. זמן השהייה של יותר מדקה בין שיר לשיר בהעברה ידנית ואחרי 3 שירים ברצף הוא פשוט נתקע סופית. שלחתי לתיקון 6 פעמים :kopfpatsch: וחזר עם אותה בעיה בדיוק. התייאשתי ואני משתמש בו כדיסק נייד בלבד. אז ככה או שהטיפול על הפנים או שאני לא יודע מה?ה עכשיו יש לי את הI RIVER E100. ג'יגה8 לא עושה בעיות או צרות ואיכות ממש רצינית.

פורסם

צר לי על הבעיות שלך (לא נראה לי שזו בעיה מוכרת)

אבל לא הייתי מעז להמליץ על E-100 אם כל הכבוד למותג iriver הפעם מדובר באכזבה של החברה

בעיקר באיכות המוסיקה בהשוואה לi7 (הוא כ"ך נכשל שעושים לו שידרוג בעתיד הם קוראים לזה E-200 כמו סאנדיסק)

אם אתה אוהב את הE-100 בטח תאהב גם את הקליפ של סאנדיסק. ( אבל... אנחנו מדברים על ליגה אחרת של נגנים)

http://www.anythingbutipod.com/archives/2008/03/iriver-e100-review.php

Sound Quality

Sound quality is ok, nothing too outstanding. The overall spectrum is well balanced, but it lacks clarity in the mids and is not open enough with a rather confined soundstage. You probably wont notice unless you have a nice set up headphones, but if sound quality is one of the more important aspects you may want to look elsewhere.

ולא לשכוח את חיי הסוללה שקצרים פי שניים מD2 שהוא מחזיקה 52 שעות במוסיקה לעומות 25 בE100

הדבר היחיד שיכול לענות על הדרישות שלך חוץ מi7 הוא הD2 4GB + כרטיס הרחבה. (שזה מה שאני אעשה כאשר אצטרך עוד נפח)

פורסם

ה-I7 ברושתי, ואכן, נגן בליגה אחת מעל כל הסאן-דיסק למניהם.

ממליץ.

פורסם

רגע!! שאלה חשובה:

אפשר לטעון את ה-I7 בלי מחשב??

אני יודע שיש מטענים לפלאפון עם הכניסה הקטנה הזאת, הם יתאימו גם לנגן?

למה אם נוסעים לחו"ל ואין מחשב נגן ליומיים זה די חרא...

פורסם

כן אפשרי.

אני טענתי אותו מ-MINI-USB ("הכניסה הקטנה")

ישירות לשקע 220V.

פורסם
  • מחבר

קניתי :)

יש רק חיסרון אחד ענק בנגן, אי אפשר להעביר בין תיקייה לתיקייה, אפשר רק לעשות NEXT NEXT לכל שיר :(

זה ממש עצוב, או שיש דרך?

פורסם

נראה לך הגיוני שאי אפשר לעשות את זה באמת? ::)

תלחץ על כפתור התפריט (M) ואז על 'הקלט' (המקש מגע עם הנקודה האדומה).

פורסם
  • מחבר

הכפתורים זה"ליטוף"

איכות סאונד"בת זונה" פלילית כמובן..

קח בחשבון שאם אתה רוצה ליהנות מהסאונד ה"בן זונה " שלו, אתה צריך לקנות אוזניות פליליות בנוסף.

אם לא, זה לא ישמע בהרבה יותר טוב מסאנדיסק, כי אתה לא ממש את כל הפוטנציאל שלו.

אם זה בסדר להוציא עוד 150 ש"ח, יש לך אוזניות CREATIVE EP630, אוזניות מצויינות למחיר.

מה האוזניות שבאו עם הנגן עד כדי כך לא טובות? למה לקנות חדשות? כזה הבדל ענק?[br]פורסם בתאריך: 31.07.2008 בשעה 21:36:29

נראה לך הגיוני שאי אפשר לעשות את זה באמת? ::)

תלחץ על כפתור התפריט (M) ואז על 'הקלט' (המקש מגע עם הנקודה האדומה).

אחלה תודה רבה נשמה :]

אגב הלכתי בגדול וקניתי 16GB בסוף :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים