עבור לתוכן

explorer בwinxp לא מעלה דפים

Featured Replies

פורסם

שלום כולם

לאחר פירמוט מחשב והתקנת וינדוס XP כולל SP3 רציתי לשדרג מאקספלורר 6 ל-7. אחרי ההתקנה הכל עבד תקין. לאחר כיבוי המחשב והדלקתו היום, לא ניתן להיכנס לשום דף אינטרנט (לא אקספלורר ולא מתוך המחשב שלי). חשוב לציין שאני כן מחובר לאינטרנט (מסנג'ר מתחבר וניתן לעשות פינגים לאתרים). היסרתי אקספלורר 7 וחזרתי ל6, הבעיה עדין לא ניפתרה, מלבד זה שעכשיו ניתן לגלוש באתרים דרך המחשב שלי. חשבתי שהבעיה באקספלורר עצמו והתקנתי FIREFOX, אך אותה בעיה. כל הדפדפנים לא פועלים והדרך היחידה שלי עכשיו היא דרך המשחב שלי..

למישהו יש רעיון מה הבעיה?

פורסם

יכולה להיות בעיה שלא בהכרח קשורה לדפדפן שלך.

מה התשתית שלך והאם אתה יכול לגלוש לפי כתובות IP ולא URL כמו למשל ל 192.118.82.140 במקום walla.co.il?

האם יש עוד מחשבים ברשת?

הנושא יותר קשור לפורום רשתות אבל אני אשאיר אותו בנתיים פה ונראה לאן זה מתקדם.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההתיחסות.

תשתית קוית, מודם שהוא גם נתב ADSL של חברת סימנס. המחשב מקושר ישירות לנתב שמתחבר לשקע. ברשת (לא קיימת באמת רשת, אלא רק שיתוף אינטרנט) נמצא מחשב נוסף שלו אין שום בעיה.

פורסם

אוקיי אז חיבור קווי ל siemens sl2 141 (שהוא בעצם dynalink rta1025w עם מדבקה אחרת) ומחשב שני ברשת גולש ללא בעיה.

ניסית לבדוק אם אתה יכול לגשת לאתרים לפי כתובת IP שלהם כמו שכתבתי? אם לא האם יש אליהם פינגים?

אם כן תבדוק מה מוגדר אצלך כשרת DNS במאפיינים של כרטיס רשת.

במקרה שלך אלו יהיו מאפייני local area connection בתוך network connections

קליק כפול על פרוטוקול internet protocol ותראה מה מוגדר אצלך שם.

לדעתי אפשר להעביר לפורום רשתות.

פורסם
  • מחבר

כן ניסיתי לבדוק ושכחתי להחזיר תשובה :s07:

אני כן מצליח לתת פינגים בלי בעיה.

לא בטוח שהבנתי אותך נכון, כרגע שרת הDNS שלי מוגדר על כתובת אייפי של הנתב (default gateway).

פורסם

תבדוק שאין לך פרוקסי כלשהו באקספלורר.

פורסם
  • מחבר

תשאיר את הDNS המועדף כמו שהוא ובמשני תרשום של הספק שלך.

המשני זה שמחובר אלחוטי לנתב?

איך זה משנה מה מוגדר בו, הוא הרי עובד תקין ולא השתנה בו כלום, רק במחשב הראשי (שבחומר פיזית לנתב) משהו נדפק.

תבדוק שאין לך פרוקסי כלשהו באקספלורר.

איך אני בודק? לא הכי מתמצה..

פורסם

שרת DNS משני לא מחשב :)

network_protocols05.gif

alternate DNS server

לגבי פרוקבי בדפדפן:

tool<internet options>connectins>lan settings

כלים>אפשרויות אינטרנט>חיבורים>אפשרויות LAN

פורסם
  • מחבר

טוב לגבי הפרוקסי בדקתי ולא מוגדר כלום.

לגבי שרת DNS משני, אין לי מושג.. איך אני בודק מהו השרת של הספק? :s05:

פורסם

נתתי לך קישור שתי דיונים למעלה, תיכנס אליו ותמצא את הספק שלך ותרשום בשרת DNS חילופי את הכתובת שלו כאשר במעודף רשומה הכתובת של הנתב (10.0.0.138).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים