עבור לתוכן

למישהו יש נסיון על וואלה! שופס???

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני קניתי משם כבר כמה דברים אבל אני עדיין רוצה לדעת מה דעתכם עליהם כי אני עכשיו עומד להזמין מהם עוד משהו ויש לי אפשרות לקנות מחנות אחרת אז בגלל זה אני שואל...

תודה.

פורסם

קניתי מהם לא מעט ומעולם לא היתה בעיה.

בין היתר לפני כשבוע קניתי מכונת גילוח חדשה משם והכל היה נהדר.

הבעיה שזה תלוי במוכר עצמו.

שעון שקניתי לפני כ-8 חודשים גרם לי להרבה בלבולי מוח כשהמוכר הבטיח לי שהוא נשלח,ואחרי ימים רבים גיליתי שבכלל לא היה להם אותו במלאי וכו'.

מצד שני כאמור המכונת גילוח היתה חווית קניה טובה מאוד. קניתי,התקשרו לוודא,התקשרו לשאול מתי נוח לי שהשליח יגיע והכל הגיע ארוז יפה ומהר ובזמן.

פורסם

וואלה שופס הם רק מתווך, הכל תלוי בנותן השירות (הספק)

חפש תגובות על הספק ששמו מופיע במכירה.

פורסם

וואלה פועלים כמתווכים ולא כחנות אשר מוכרת את המוצרים הנ''ל

פורסם

זו בדיוק הבעיה.

מצד שני,הם מתחייבים להיות מעין "אבא מגונן" בישבילך מול הספקים. בפועל כשיש לך באמת חרא של ספק - אני לא יודע עד כמה זה יכול לעזור.

חשוב לשים לב לספקים בסה"כ אבל באמת באופן כללי רובם המכריע טוב מאוד.

פורסם

אני קניתי מהם די הרבה דברים .

כי המחירים שם טובים .

אבל פעם אחת הזמנתי מצלמה והיא באה רק אחרי חודש .(אבל כמובן שזה בגלל הספק)

פורסם

וואלה שופס הם לא חנות.

מה שכן, הם אחד מאתרי המכירות הטובים ביותר שיש בכל הנוגע ל"אבא מגונן" כמו שנאמר פה.

בזמנו כשספק כלשהו פשט את הרגל (לא זוכר מי, זה היה לפני חצי שנה-שנה) הם היו האתר היחיד אאל"ט שגיבה את הלקוחות שלו והחזיר להם את הכסף.

פורסם
  • מחבר

אוקי...

ומישהו יודע בקשר ל"מכירות אישיות", נגיד אני משתתף באחת והם לא מוכנים למכור לי במחיר הזה והפסדתי את כל הנסיונות שיש לי אז מתי הנסיונות מתחדשות לי???

עוד משהו... שהם כותבים שנשאר רק אחד במלאי אז זאת אומרת שהמכירה תסגר ולא יציעו עוד פעם למכירה אותו פריט או שזה תלוי בספק?

תודה.

פורסם

במכירה הבאה.

וה"אחד במלאי" זה בדרך כלל טריק שיווקי זול כדי להלחיץ אותך, וה"אחד" הזה תמיד מתמלא מחדש.

פורסם

הזמנתי מהם מכונת כביסה, מסך מחשב, מכונת גילוח.

במקרה של המכונה, 700 שקל זול מהכי זול בZAP

במסך 350 שקל פחות מZAP

והמכונת גילוח 120 שקל פחות מזאפ.

כולם הגיעו מספר ימים לפני הנקוב בתאריך, המכונת גילוח תוך יומיים כביסה 4 מסך יומיים. יש להם יופי של שירות לקוחות, הם גמישים מאוד בנוגע לביטול/שינוי תנאים וכו'..

מומלץ בחום!

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה.

הזמנתי את המוצר.

כתוב 21 ימי עסקים ( :-\) נקווה שיגיע יותר מהר..

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים