עבור לתוכן

כרטיס מסך עד 900 שקל 9800 GT

Featured Replies

פורסם

ומה עם ארטיפקטים שהרבה מדברים על הכרטיס הזה

זה קורה רק בכטיסים פגומים, זה לא תוצר של טמפ' גבוהה.

קנה את הכרטיס ואתה תהנה, הוא כרטיס פצצה במחיר אחולשקשוקה משתלם.

• תגובות 60
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ומה עם ארטיפקטים שהרבה מדברים על הכרטיס הזה

זה לא שיש יותר HD4850ים שיצאו פגומים ויוצרים ארטיפקטים מכרטיסים אחרים...

פשוט המונים על גבי המונים רצו לקנות את הכרטיס הזה כשהו יצא, ובגלל זה יצא שיש אנשים שמתלוננים על ארטיפקטים. אבל גם אם לספור את כולם, ייצא אחוז השואף ל0 מבין אלה שקנו את הכרטיס. נזכיר גם את העובדה שהאחריות מכסה לך את התחת ל3 שנים. שקרוב לוודאי בכלל תשדרג את הכרטיס עד אז.

פורסם

אל תקשיב לכל המפגרים הפסיכוטי-היסטריים שאומרים "אוייי לאאאאאאא הכרטיס רותחחחחחחחחחח!!111!11", כי הוא לא. הוא לא כמו 9800, ש85 זה קו אדום בשבילו.

ATI

אמנם הכרטיס מאוד מומלץ אבל לא צריך לעוות את המציאות. מערכת פליטת האוויר שלו גרועה והוא מחמם בטירוף את המארז. אמנם לא מתים מזה, אבל בחיים לא ניתקלתי בכרטיס שמחמם ככה את הנקודה במארז שמקבלת בקביעות את האוויר החם שהכרטיס הזה מוציא (ולא במאמץ) - קצת משמאל לכרטיס. הנקודה הזו במארז נהפכת כזו חמה (שוב - לא במאמץ) שאי אפשר לגעת במארז באיזור הזה יותר מכמה שניות, וניתקלתי בזה בכל מיני מארזים שונים - טובים יותר וטובים פחות. אם היתי קונה את הכרטיס הזה דבר ראשון היתי מחליף לו קירור לאחד כזה שמשתלב יותר טוב בסירקולציה של המארז או עדיף - אחד שמוציא את האוויר החוצה (נדיר). ואם כבר הזכרת את ה9800 - לו כן בחרו לשים קירור כזה שפולט את האוויר החם מחוץ למארז, לא רצו לסבך את שאר המחשב שלך עם כמויות החום האדירות הללו.

אז לפני שאתה "קופץ" לבקר אחרים, בדוק את דבריך. פחות רלוונטי פה כמה החום משפיע על הכרטיס, מאוד קריטי כמה שהוא כנראה משפיע על שאר הרכיבים והמארז (מה שמחמם מארז מוליך חום בכזו צורה יהפוך אותו בהמשך לסאונה אלקטרונית).

פורסם

לפותח הדיון ,

אין לך סיבה כלשהי לפחד מהטמפ' של ה HD4850, אין שום צורך להכנס ולערוך שום פרופילים ולהרים מהירות מאוורר וכל זה.. (אלא אם זה ממש עושה לך טוב).

הכרטיס הזה פשוט תוכנן ככה. זה הטמפ' עבודה שלו. הוא עובד בטמפ' האלה בלי שום בעיות ואין שום ארטיפקטים או שטויות..

אני יודע כי יש לי את הכרטיס כבר כמעט שלושה שבועות והוא עובד באיזור ה 85-90 מעלות..

גם אני חששתי מהטמפ' הגבוהה מהמקובל הזאת אבל במקום להשען על השערות ודיווחים מהאינטרנט פשוט שאלתי את התמיכה הטכנית של ATI.. הם החזירו לי תשובה שהטמפ' האלה תקינות לגמרי והכרטיס תוכנן לעמוד בהן..

אתה מוזמן לקרוא את הפוסט שפתחתי ולקרוא את התשובה שלהם בעצמך..

המשך שבוע נעים, שחר.

פורסם

אתה מודע לזה שגם אם תקנה כרטיס של NVIDIA ברוב המקרים הוא גם יגיע ל 80 מעלות? לי יש 8800GTS 320MB ואני צריך להפעיל את המאוורר (הרגיל שלו) על 85%-90% בשביל שהכרטיס ישאר על 80 מעלות. ב HD4850 צריך להפעיל את המאוורר על 40% בשביל זה :screwy: (המאוורר מגיע על 20% בגלל זה הכרטיס חם).

במקום לחפור 5 עמודים תגיד שאתה לא רוצה ATI אתה רוצה רק NVIDIA :lol:

אתה יכול לקנות גם 9800GTX+ אבל אתה תשלם יותר כסף בלי הצדקה.

פורסם
  • מחבר

למה לחפור אני חושב שזה עוזר להרבה אנשים להחליט מה לקנות

וגם אני לא נגד ATI

ואם בעקבות זה כל המחשב מתחמם אז מה עשינו פה אז המחשב יגיע לחום גבוה אז נתחיל לחפש איך לקרר את המחשב

אז זה בדיוק מה שכולם לא מחפשים

אז באמת קצת לחשוב אחרי הקניה

ולא העיקר לקנות אז נכון הרבה תגובות אבל זה עוזר לכולם

פורסם

למעשה אני חושב שהGTX+ עדיף על ה4850, גם מבחינת ביצועים. זה משתכלל עם העובדה שהקירור שלו הרבה יותר טוב ופרקטי גם לשאר הרכיבים ואין הרבה סיבות בכלל להחליף אותו (מה שב4850 או ה8800GT המקורי היה מאוד מועיל), מה שבסופו של דבר גם יכול להיות עדיף מבחינת הכסף.

מחירי שני הכרטיסים אמורים להיות זהים, משום מה ה4850 יקר מדי בארצנו, הירידה שלו במחיר מול הGTX+ אמורה להגיע, תלוי לפחות בארצנו עד כמה הוא ימשיך להיות פופולרי, בכל מקרה מדובר במחירי טרום השקה, 1000 שקל אמור להיות יקר מדי :).

ועוד עניין בעייתי איתו - זמינות, מדובר בכרטיס חדש מאוד, צריך לברר מתי מגיע אם רוצים לקנות.

פורסם
  • מחבר

טוב מה שאני מבין מכל זה שעדיף לחכות קצת

ולראות לאן לאן הרוח נושבת זה אומר שיצאו כרטיסים עם קירור ראוי

ונחכה לירידת מחירים וגם לא מצאתי משחק שמצדיק את החלפת הכרטיס שלי 8600GTS

אולי אני טועה אתם תגידו

פורסם

נסגור את הדיון הזה שמוצה בלאיו הכי.

להבא לפני שאנשים קופצים פה כדאי שתתנו מעט הוכחות לדבריכם ככה שכול אחד שבא לפה להתייעץ יקבל את ההחלטה הטובה ביותר ולא לאחר 6 עמודים!

פותח הדיון,תשאר עם ה8600GTS בינתיים עד אשר חברות נוספות יכנסו לזירה וישימו קירורים משלהם.

פורסם

זה מה ש 6 עמודים מנסיל להסביר לך :kopfpatsch:

אבל כנראה שאתה מוכן להקשיב רק ל YouTube.

פורסם

או שתקנה SLI של 9600GT ב700 שקל

פורסם

שיקנה 280GTX 3way SLI ויעזוב אותנו...

פורסם
  • מחבר

או שתקנה SLI של 9600GT ב700 שקל

הלוח לא תומך SLI

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים