פורסם 2008 ביולי 3017 שנים אני מוציא את המחשב לחדר מדרגות ומפעיל פן על קור. מעיף את האבק החוצה ואני מרוצה.
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים זאת עובדה שקומפרסור יעשה את העבודה הכי טוב, לא סתם יש אחד כזה בכל בית עסק.ואני מנקה את המחשב שלי פעם בחודשיים בערך..לא תאמינו מה קורה עם קומפרסור, אם תשתמשו בו מול מאוורר המאוורר יסתובב במהירות האור!זה ממש מפחיד המהירות הזו...
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים הבעיה זה שלא לכל אחד יש קומפרסור ובגלל זה אני שואל עם מה אתם ממליצים לנקות?!?
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים אם אתה משקיע ורוצה לקנות אז קנה את זה:http://www.bigmall.co.il/product.asp?productid=842&CatCode=206מפוח חשמלי עושה אחלה עבודה. אני משתמש בו ללוחות חשמל.
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים לא היה כמו-לא יהיה כמו- אין כמו קומפרסורלסינקים הכי טוב קומפרסורלניקוי אוויר כללי במארז- מפוח חשמלי עושה עבודה טובה אפילו יותר.אם אתה מוצא פיה דקה למפוח שאתה קונה (אם תקנה), יש לך יעילות כמעט כמו של קומפרסור לסינקים.
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים שלא תבינו לא נכון-מפוח עדיף על קומפרסור בניקוי כללי כי הוא פחות ממוקד.מפוח זה בערך כמו פן...קומפרסור זה כמו אקדח, אתה חייב לכוון בדיוק לאיפה שאתה רוצה.מפוח, אתה עומד חצי מטר מהמארז והוא יעיף גושי אבק.אבל לנקות גופי קירור מקרוב ולא להשאיר טיפה אחת של אבק,לא היה כמו-לא יהיה כמו- אין כמו קומפרסורואגב אני די בטוח שהמפוח של יונדאי לא עושה עבודה טובה בכלל...לא רק שזה מוצר ג'נרי- הוא גם עולה רבע ממה שמפוח נורמלי אמור לעלות.
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים מה הבעיה בפן? גם אני משתמש בפן על קור, המחשב שלי היה 3 שנים ללא ניקוי יסודי, וכנ"ל המחשב של אימא שלי. השתמשתי בפן על קור ועל עוצמה גבוהה וכל האבק עף קיבינימט והמחשב נראה כמו חדש ובדקתי הכל כולל סינקים וכו'...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.