עבור לתוכן

הדרך הכי טובה לנקות מחשב?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתכנן מבצע ניקוי למחשב. הכוונה היא לכל רכיב (מעבד, גופי קירור, כרטיס מסך ועוד), כל כבל, ואת כל המארז.

ב- "מבצע" יכלל גם כל הציוד ההיקפי לסוגיו (עכבר, מקלדת).

במה כדאי להשתמש לניקוי יסודי? יש לי אלכוהול 70%, מטליות נייר, אני אקנה גם ספריי אוויר דחוס...

תודה :xyxthumbs:

פורסם

יש שואב אבק למקלדת, לא יקר, 30 שקל, ונראה לי יכול די לעזור, בעיקר בפינות הקטנות:

http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=2629

הוא יכול גם לעזור לכל מיני פינות במארז, ולאו דווקא רק למקלדת.

הבעיה שהוא מתחבר דרך USB, אז חייב שהמחשב יהיה דלוק, אבל אם יש לך איזה מחשב נייד או

משהו שאתה יכול לחבר שיתן לו חשמל גם כשהמחשב מכובה יהיה הרבה יותר בטוח לנקות מבפנים...

פורסם

אחי כל הכבוד על הרצון אבל נראה לי שחבל לך..

אני לא אומר לא לנקות אבל לנקות בגדול אל תשקיע שעות כדי שהכול יהיה מבריק וכמו חדש כי יקח בדיוק שעה אחת עד שהכול יהיה מלא אבק מחדש..

אני בעיקורן תמיד משתמש בשואב אבק של הבית הגדול.. מחבר לו את המוט לצינור ושואב את האמא של המחשב :-)

פורסם

מכונת כביסה.. :)

תשאב הכל מבפנים ויש ספרי מיוחד למקלדת אם אני לא טועה... אתה יכול לפרק כמה אוצרות שם... אבל לא הייתי מגזים עם זה יותר מדי.

אגב הידעת שעל המקלדת יש יותר סוגי חיידקים מאסלה בייתית? :o

פורסם
  • מחבר

לא ניקיתי שום דבר בערך שלוש שנים. המחשב שלי לא מאובק כ''כ, אז אם לקח לו שלוש שנים להגיע לכמות האבק הנוכחית, אז אני במצב טוב.

במקלדת אני מתכוון לפרק את כל המקשים.

פורסם

תזררוק מהחלון זה יחסוך לך הרבה כאב ראש :xyxthumbs:

פורסם

עם מים וקצת כלור.

פורסם

תתיידד עם איזה מוסכניק, ותבקש להשתמש בקומפרסור אוויר שיש להם במוסך.

אין דרך טובה מזו, נקודה!

אפילו מיכל אוויר דחוס לא מתקרב לזה גם בעוצמה, וגם כי אחרי השפריץ הראשון כל העוצמה שלו יורדת :nixweiss:

פורסם

תתיידד עם איזה מוסכניק, ותבקש להשתמש בקומפרסור אוויר שיש להם במוסך.

אין דרך טובה מזו, נקודה!

אפילו מיכל אוויר דחוס לא מתקרב לזה גם בעוצמה, וגם כי אחרי השפריץ הראשון כל העוצמה שלו יורדת :nixweiss:

צודק, אני השתמשתי בשל נגר ואין מה להשוות. לכל האנשים שמנקים עם שואב אבק ביתי - תפסיקו עם זה, זה יוצר חשמל

סטטי.

פורסם

מצטרף לשאלה..

אני עד עכשיו ניקיתי עם פן (על קירור) וזה ניקה דיי טוב... לפעמים גם קצת שואב אבק.. זה באמת עושה חשמל סטטי?

ויש לא שאלה... זה בסדר לנקות כרטיס מסך, לוח אם, דיסק קשיח, כונן אופטי, סרטיס קול וכל הדברים האלה עם מברשת (כמו שהילדים הקטנים מציירים בגן רק קצת יותר עבה...)? זה לא יכול להרוס\ לשרוט או משהו? אם זה כן הורס אז איך מנקים? כי פן על קור ועל עוצמה הכי חזקה לא תמיד עוזר..

תודה.

פורסם

פן זה חרא...

כמעט ואין לו לחץ אוויר, והוא בכלל לא מתוכנן לשימוש הזה.

פורסם

אז אם פן זה חרא כעל מה אתה ממליץ?

או שאתה לא מנקה את המחשב שלך?

בינתיים כל אחד אומר על משהו אחר שהוא חרא ואף אחד לא יודע מה טוב...

ושאלתי עוד שאלות, אשמח אם תענה אליהם גם... גם להם מגיע יחס חח..

תודה.

פורסם

shuy, מי ששרף את הלו אם בקישור שהבאת הוא השתמש עם פן על חום!! אני מדבר על קור!

ותגיד על מה אתה ממליץ כדי לנקות?

פורסם

אגב הידעת שעל המקלדת יש יותר סוגי חיידקים מאסלה בייתית? :o

חח גם אתה רואה את התוכנית הזאת D=

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים