פורסם 2008 ביולי 2917 שנים http://img521.imageshack.us/img521/288/artns6.jpgמערכת הפעלה vista sp1 דריוורים התקנתי אחרונים כאשר מחקתי קודמים ורק אז חיברתי כרטיס מסף.קלוקיםcore 450memory 1320כרטיס 7900gs של gainward.אין לי משוג מה הבעיה בכלל אולי מסך דפוק לא יודע.
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים בכדי להבין את הבעייה הזאת אני צריך סרטון לא תמונה מה זה התמונה מכפילה את עצמה ? מה הולך פה
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים מחבר סרטון יקח לי יותר מזן לצלם אבל בעקרון זה קווים קופצים כאלה מעצבנים. התמונה הוכפלה כי הייתה שיחה ובטעות צילמתי אז מחקתי והדבקתי מחדש ולא שמתי לב שזה לא מחק הכל אז עכישו זה סידרתי
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים נחמד שאתה מסתיר את כל התוכנות שרצות ברקע... אני לא יכול לנחש, זה נראה סימטרי מדי בכדי להיות ארטיפקט.זה נהיה רק לאחר שהחלפת כרטיס מסך או מה ? אילו דריברים היו ומה התקנת במקום?זה מופיע רק בשולחן העבודה או גם מעל ישומי 3D ותוכנות אחרות ?
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים מחבר זה מופיע מעל הכל בעיקר ישומים שדורשים גראפיקהכמו הבאנר פלאש פה למעלה חחחאני מסתיר מתוך מנהג כבר חחחח.מה שרץ זה ככהnod32 outpost msn qip mircוזהו חשבתי טמפרוטורת אז הורדתי את תוכנת הבקרה של הכרטיס אבל גם שם אין שום דבר חריג 45 -47
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים איזה כרטיס מסך היה לך לפני זה ? (אמרת שהסרת דריברים ורק אז חיברת את הכרטיס) ואיזה דריבר התקנת בדיוק ? הכרטיס 7900gs זה כרטיס חדש \ מכרו לך אותו \ היה שלך ואתה יודע שהוא תקין ??אמרת שהפסים קופצים, למה התכוונת ? מרצדים \ זזים ? הם נשארים 2 פסים ?אני הייתי מנסה להסיר את הדריבר שוב ולנקות שאריות עם driver cleaner / driver sweeper ורק אז להתקין שוב.במקרה הגרוע מתקין ויסטה מחדש. בשביל עוד עזרה אתה צריך לפרט יותר ולהכניס שקל למכונה.
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים מחבר 7600gs טוב נמחק הכל הכל נקווה שיעבוד.מישהו פשוט הביא לי תכרטיס לפי מה שאני ידוע אין איתו שום בעיות חשבתי אולי להוריד קלוקים או משהו
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים מחבר כרטיס קודם היה 7600Gs לא היו שום בעיות ושיחבתי שוב לא היו בעיות.יש לי אקס פי בנוסף לויסטה אז ככה פה אין ארטיפפקטים אבל קיבלתי הודעה על זה שהספק חשמל משהו אז הכרטיס יעבוד על low per אז כנראה הספק חלש לא?
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים אם כך כנראה שהספק לא מספיק לכרטיס הזה. תשדרג ספק (ולפני שאתה משלם תבדוק שזה פתר את הבעייה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.