עבור לתוכן

מחשב חדש, בחירת מארז- 450 ש''ח.

Featured Replies

פורסם

תקציב עד 450.

חשוב השקט, אבל שלא יהיה פנומנלי, העיקר שאם הוא יהיה בחדר[מרחק של מטר ממני], אני אוכל לישון בכיף, בקשר לספק, אני לוקח אחד שנחשב מאוד שקט, אם לא השקט כולם, ספק מסדרת הPro82+ של Enermax.

כמו כן אני לא רוצה לוותר יותר מדי על קירור לטובת השקט, אני מבין שאם אני רוצה שקט אני אצטרך לרדת בביצועים, אבל אם נגיד יהיה הבדל של 15 מעלות בכרטיס מסך לדוגמא, זה לא שווה לי את זה.

עוד שאלה שאני רוצה לשאול, הRc-690 של Cooler Master, מארז מצוין לכל הדעות, וגם מקורר טוב עם תוספת מאווררים קטנה, מה שאני רוצה לשאול, זה, אם הוא ימוקם בחדר כמטר ממני כשאני יושן[בLOAD מצדי שיהיה מטוס מה שחשוב זה רמת השקט בIDLE], האם אני אשמע אותו ? אשמע אותו ממש בקטנה ? או אשמע ברמה שאני לא אוכל לישון.

בעיקרון ההתלבטות שלי היא בין:Antec Solo לבין Cooler Master RC-690.

פורסם

מארז של antec solo הוא הטוב ביותר "נגד" רעש בתקציב הזה

פורסם

Antec 300 מתאים פה ועולה גם הרבה פחות

פורסם

בתקציב הזה או CM690 או ANTEC 300 שבהפרש תוכל להוסיף לו 2 מאווררים איכותיים ושקטים של SCHYTE ...

פורסם
  • מחבר

איך ה-300 מבחינת רעש ? איך ה-CM ?

פורסם

לא יצא לי להתנסות עם ה 300 , לי יש CM690 , והמאווררים שמגיעים איתו שקטים , צריך רק לשים את אחד הפילטרים שבאים איתו על דלת הצד בכדי למנוע מהמאוורר שמכניס אוויר על הכרטיס מסך להרעיש.

בכללי אלו מארזים שהם בדגש על קירור מאשר שקט , אבל שקט זה דבר יחסי אצל כל אחד ...

לי יש CM690 עם 7 מאווררים והרעש לא מפריע לי ...

פורסם
  • מחבר

אני יודע ששניהם על דגש של קירור. אבל כל עוד אני אוכל לישון שהמחשב לצידי זה מה שחשוב.

פורסם

לא נראה לי שתהיה לך בעיה להרדם עם כל אחד מהם ... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

סבבה אז זה יהיה הCM690.

תודה DarKLloth ותודה כולם עזרתם לי מאוד.

פורסם

על לא דבר , תתחדש :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים