עבור לתוכן

שאלה : צוואר בקבוק

Featured Replies

פורסם

שלום...

שמעתי על תופעת צוואר הבקבוק ורציתי לדעת איך מזהים בעייה זו במחשב, כי אני חושב שבעייה זו מתרחשת במחשב שלי...

והנה המפרט שלי אולי זה יעזור במשהו: http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=php9g6enU.bmp

ויש לי עוד שאלה אחת מהי המהירות המירבית של המעבד שלי? כי אמרו לי שהוא צריך להיות 4.000 ובמפרט של המחשב רשום 3.000....

תודה לעוזרים.....

פורסם

המעבד שלך מגיע עם 3.0Ghz

ולמה אתה חושב שיש לך צוואר בקבוק? ::)

פורסם
  • מחבר

כי רציתי לדעתת אם יש דרך כלשהי לאתר את בעיית צוואר הבקבוק כי אני חושב שהמחשב שלי סובל ממנה

פורסם

אתה יכול להיות רגוע, אין לך צוור בקבוק.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להיות רגוע, אין לך צוור בקבוק.

אזז למה המחשב לא רץ טוב במשחקים - Crysis , GRID ואני חושב שזה לא הסוף!! הביצועים שלו במשחקים האלה שואפים לאפס מאופס!!!!

פורסם

זה לא צוור בקבוק - 100%.

תבדוק טמפ' עם REALTEMP,

ודרייברים מעודכנים.

פורסם

אזז למה המחשב לא רץ טוב במשחקים - Crysis , GRID ואני חושב שזה לא הסוף!! הביצועים שלו במשחקים האלה שואפים לאפס מאופס!!!!

תריץ בדיקות עם 3DMARK תראה מה הציון..ותשווה את זה...

פורסם
  • מחבר

תריץ בדיקות עם 3DMARK תראה מה הציון..ותשווה את זה...

הרצתי כבר את התוכנה הזאת, רק הבעייה שלי שאני לא יודע איפה אני משווה את הציון שלי יש אתר אולי שאתה מכיר???

פורסם

מה הציון?

ואיזה 3DMARK הרצת? 2006? VANTAGE?

פורסם
  • מחבר

מה הציון?

ואיזה 3DMARK הרצת? 2006? VANTAGE?

זה הציון

phpiY13Gp.bmp

עם זה הרצתי 3DMark06

פורסם

הציון בסדר, אתה יכול להיות רגוע.

פורסם

הציון בסדר גמור...תבדוק כמה FPS אתה מקבל במשחקים...כי לפי 3DMARK אין לך שום בעיה...

פורסם
  • מחבר

הציון בסדר גמור...תבדוק כמה FPS אתה מקבל במשחקים...כי לפי 3DMARK אין לך שום בעיה...

כשאני משחק במשחק GRID ה FPS בעצירה הוא 70 - 71 וכשאני מתחיל בנסיעה הוא יורד ל 67 - 68 ויש חלקים במשחק שהוא פתאום קופץ ל - 103 - 105 זהה בסדר?

ותודה שאתם עוזרים לי...

פורסם

מה ההגדרות שלך במשחק? כי 70+- FPS להגדרות גבוהות זה תקין בהחלט..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים