פורסם 2008 ביולי 2917 שנים http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=473088למישהו יש את הראוטר הזה? האם הוא עובד בסדר עם אינטרנט כבלים ללא חייגן ?קראתי את התגובות שם על המוצר וממש לא ברור כבר האם הוא טוב או לא...מישהו פה מוכן לשפוך קצת ידע על הנושא?תודה
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים אני משתמש בו כבר מעל שנה ומרוצה מאוד.חיבור ללא חייגן הוא החיבור הכי לא בעייתי שקיים לחיבור לנתב אז לא צריך לדאוג.לדעתי הנתב הכי טוב באזור המחירים האלו.
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים כבלים בL2TP, אבל זה לא משנה כיחיבור ללא חייגן הוא החיבור הכי לא בעייתי שקיים לחיבור לנתב אז לא צריך לדאוג.
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים מחבר תפסיק להגיד את זה....סבבה אז קל לחבר אותו אבל התגובות של אנשים שקונים את הראוטר הזה הם לא על קלות החיבור וזה גם לא מה שמעניין אותיאומרים שיש בעיות מהירות עם כבלים עם חייגן עם הראוטר הזה .
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים L2TP זה חייגן, וכמו שאתה רואה אני עובד איתו ללא בעיות, אבל אתה לא בחיבור עם חייגן אז מה אכפת לך.בכל אופן, רק בגרסאות קושחה (מערכת ההפעלה של הנתב) הישנות הייתה בעיה להתחבר לכבלים עם חייגן (כלומר לא הייתה אף פעם בעיה בחיבור ללא חייגן). בחדשות אין. ואם אתה נופל על גרסא ישנה, אתה יכול לשדרג לבד.
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים אבל התגובות של אנשים שקונים את הראוטר הזה הם לא על קלות החיבור וזה גם לא מה שמעניין אותיאומרים שיש בעיות מהירות עם כבלים עם חייגן עם הראוטר הזה .אני עובד איתו למעלה משנה ואין שום בעיה לא עם חייגן ולא בלי חייגןבדיוק כפי שכתב Czar_salad (גירסה 1.2.12 פתרה את בעיית החייגן)
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים מחבר אז ככה רק שתדעו שהלכתי לחנות בסוף לקנות ושבאתי לקופה המוכר שאל אותי אם יש לי חיבור כבלים או איי די אס אל אמרתי כבלים והוא לא הסכים למכור לי את הנתב חחחח הוא אמר שיש לו הוראות מפורשות מהיבואן לא למכור לבעלי אינטרנט כבלים כי אחרי זה מתקשרים הרבה אנשים עם תקלות. בקיצור קניתי נתב של edimax ועובד לי מצוין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.