עבור לתוכן

רוצה כרטיס מסך..יש התלבטויות...

Featured Replies

פורסם

אוקיי תראו..קצת חפירה חח מקווה שתקראו

המחשב שלי בעיקרון לא משו..

לפני כשנה החלפתי לו את כל החלקים החשובים כדי שהוא יתמוך ב PCI-E ו-DDR2 ולא השקעתי יותר מדי

עכשיו לאט לאט אני רוצה לשדרג

אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים כמו פיפא ופרו..לא משחקים רציניים ביותר, אבל שהכרטיס יפעיל אותם ברזולוציה גבוהה ובצורה חלקה

שאלתי חבר..הוא אמר לי ללכת על 9600GT ואם יש לי קצת יותר כסף אז ללכת על 8800GT (למרות שהכרטיס הזה יותר מדי טוב)

במקום שאני רוצה לקנות, מתעסקים יותר ב-ATI והכרטיסים שם של NVIDIA הם של חברת ZOTAC..שווה לי לקנות כרטיסים שלהם?

אם לא אז איזה כרטיסים של ATI כדאי לי לקנות??..700-1000 שקל תקציב

יש לי מעבד E4400

תודה רבה : ))

פורסם

אז ככה קודם כל תן קצת יותר פרטים על המפרט אחי..(יכול להיות שהוא לא כזה "לא משהו" כמו שאתה אומר)

לגבי הדרישות שלך לפי מה שאני מבין! (פיפא PRO ומשחקים דומים) הם נמוכות והסכום שאתה נותן הוא גבוה אז כך שאפשר לחסוך הרבה...

8600GT או HD2600PRO יתנו יופי של עבודה ותמורה..(מניסיון) והם גם מאד זולים!

אבל!

אני כבר בדעה של אם קונים משהו אז קונים משהו שילך איתך לעוד זמן מה מאשר מה שאני מציעה ולכן 9600 היה כדיי יותר!

לגבי ATI יש פה כמה חבר שיתנו לך דגמים ספציפים כי אני לא ממש הבנתי את הסדר בסידרה האחרונה שלהם ;D

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני אפרט יותר

מעבד זה E4400 כמו שאמרתי

זיכרון יש ג'יגה DDR2 אבל אני מוסיף עוד ג'יגה (מהירות 667 אם זה משנה לכם חח)

לוח אם דיי זול..GA-945GCM-S2

וזהו..צריך עוד משו? : )

ואחי אני גם בדעה של לקנות משו לאורך זמן..בגלל זה הצבתי מחיר שהוא יחסית גבוה (למרות שאם יכולתי הייתי קונה ב-2000 שקל כמו שקניתי פעם)

ומה לגבי החברה שאמרתי..זה מצלצל לך?..אתה מכיר ת'חברה הזאת??

אם כן אני משיג ת'8800 (שאני מבין שהוא טוב יותר מה-9600) במחיר דיי זול אבל אני לא רוצה משו מעאפן

פורסם

ZOTAC מעולים ובמקרה אחד ההכרטיסים שיש לי באחד המחשבים הוא מהחברה הזו...

בנוסף זה לא ממש משנה של איזו חברה בגדול כל אותו דבר! פה אתה מקבל CD שם עוד כבל או קירור שונה..!

ובכמה אתה יכול להביא אותו??

פורסם

שמע, יש לי מעבד כמו שלך ופעם היה לי לוח כמו שלך.. בכל מקרה ה8800GT הוא אחלה כרטיס כל עוד אתה לא משלם עליו יותר מ700 ש"ח (חדש) ו 600 משומש.. אם לא אז לדעתי הבחירה השנייה צריכה להיות ה9600GSO שעולה 450 ש"ח וחלש רק בקצת מה 9600GT שעם המהרה יוכל להגיע לביצועיו של ה8800GT בלי בעייה. בכל מקרה אני ממש ממליץ לך להמהיר את המעבד. עם תצורה כמו שלך עבדתי בערך שנה על 2.66Ghz שזה שיפור של 33% ועם המתח המקורי. אצלי לא עשה בעיות אף פעם ולא הייתי צריך לדאוג או לגעת בזה בכלל..

אז אם אתה ממהיר (יכולים לעזור לך בםורום) את המעבד את הכרטיס מסך וקונה עוד זכרון יש לך מכונת משחקים נחמדה ביותר..

פורסם

שמע, יש לי מעבד כמו שלך ופעם היה לי לוח כמו שלך.. בכל מקרה ה8800GT הוא אחלה כרטיס כל עוד אתה לא משלם עליו יותר מ700 ש"ח (חדש) ו 600 משומש.. אם לא אז לדעתי הבחירה השנייה צריכה להיות ה9600GSO שעולה 450 ש"ח וחלש רק בקצת מה 9600GT שעם המהרה יוכל להגיע לביצועיו של ה8800GT בלי בעייה. בכל מקרה אני ממש ממליץ לך להמהיר את המעבד. עם תצורה כמו שלך עבדתי בערך שנה על 2.66Ghz שזה שיפור של 33% ועם המתח המקורי. אצלי לא עשה בעיות אף פעם ולא הייתי צריך לדאוג או לגעת בזה בכלל..

אז אם אתה ממהיר (יכולים לעזור לך בםורום) את המעבד את הכרטיס מסך וקונה עוד זכרון יש לך מכונת משחקים נחמדה ביותר..

+1

לגבי ה OC

ולגבי ה88GT אני יכול לתת לך לינק לחנות שמוחרת את ה88GT + OC ב 700 וקצת שהיה יותר חזק מ9600 עם OC שעומד עם 88GT רגיל

פורסם
  • מחבר

מצטער אחי אני לא ראיתי חנות שמוכרים אותו בפחות מ-800 שקל

והאמת שאני לא מת על אוברקלוקינג..לא יודע זה להסתכן : ))

אני משיג אחד כזה חדש ב-700 בערך (דן הנה התשובה חח)

פורסם

יופי אז יש לי משהו בשבילך..

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&uin=6403

בלי כאב רואש לOC ובלי בעיות באחריות ובאחלה מחיר עם אחלה בצועים (כבר כרטיס שלישי שאני מתקין אחי)

במידה ולא הבנתה אז הכרטיס כבר מגיע עם OC מהחברה כך שיש לך אחריות רגילה ופה אתה עוד מקבל 3 שנים שהחנות נותנת..

יותר מיזה במחיר כזה עם תמורה כזו?

יש למישהו משהו יותר טוב??

תתחדש ;)

פורסם

יש פה קישורים ל8800GT מאייבורי. אם FoodGood מעוניין\לא מעוניין לקנות שם זו החלטה שלו.

http://ivory.co.il/product.asp?productid=1214&CatCode=400

http://ivory.co.il/product.asp?productid=1683&CatCode=400

http://ivory.co.il/product.asp?productid=1651&CatCode=400

הייתי ממליץ לך לקחת את הMSI (אני לא שתול של אייבורי חחח) הוא מגיע עם OC מהמפעל.

זה הכרטיס שרציתי לקנות למחשב חדש אבל בגלל שהתקציב התרחב אצלי, לקחתי 4850.

תהנה!

עכשיו אני רואה את ההצעה של DAN. לך עליה!!!!!!

פורסם
  • מחבר

מאייבורי אני לא אקנה בחיים חח

זה חוק מספר 1 : ))

אממ וסבבה דן אני אשקול..אני פשוט נעול על מקום שאני יודע שהוא טוב וגם הכי זול שאפשר למצוא ואין שם ת'דגם הספציפי הזה

ydob

אולי אתה יכול ללכת איתי יותר לכיוון של ATI?

4850 אני לא חושב שתהיה לי בעיה לקנות..זה במחיר קצת יותר גבוה ממה שדן הביא

לדעתך הוא טוב יותר מה-8800GT??

פורסם

ydob

אהבתי את החתימה שלך חזק... :xyxthumbs:

פורסם

יופי אז יש לי משהו בשבילך..

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&uin=6403

בלי כאב רואש לOC ובלי בעיות באחריות ובאחלה מחיר עם אחלה בצועים (כבר כרטיס שלישי שאני מתקין אחי)

במידה ולא הבנתה אז הכרטיס כבר מגיע עם OC מהחברה כך שיש לך אחריות רגילה ופה אתה עוד מקבל 3 שנים שהחנות נותנת..

יותר מיזה במחיר כזה עם תמורה כזו?

יש למישהו משהו יותר טוב??

תתחדש ;)

רעיון מעולה לדעתי

פורסם

חברה מה ה4850 הכי זול שאפשר למצוא.. זכור לי איזה מבצע לחברי iopanel שהיה לפני איזה חודש לכרטיס ב850ש"ח.. אם זה עדיין תקף (או שכבר יש משהו יותר זול) אז תכלס זה שווה את האקסטרה 100 ש"ח..

פורסם
  • מחבר

יש עוד רעיונות??

מה שדן הציע זה הכי טוב?

יותר טוב מה-4850??

ד"א דן אפשר לסמוך על ה-MSI האלה??..הם מתקשרים לי אוטומטית לאייבורי חחח וזה לא קישור טוב במיוחד :P

עריכה:

דן!! : )

יש לי בעיה עם הכרטיס שהבאת..אני פשוט נעול על חנות שהמחירים שם הכי נמוכים שאפשר (בעצם לא בדיוק חנות) ואין שם ת'דגם הזה : //

ההבדלים רציניים בין ה-8800GT של ZOTAC לבין מה שהבאת??..ואני מדבר לפי הצרכים שלי (פיפא ופרו וכו'..)

ולאלה שמתמחים ב-ATI..עוד התרשמויות מכם בבקשה

ה-4850 טוב יותר מה-8800GT??

פורסם

ה4850 חזק יותר וזה לא קריטי מאיזו חברה אתה לוקח (כל עוד יש 3 שנים אחריות) כולם בדיוק אותו הדבר (חוץ מקירורים מיוחדים שאין לאף אחד כמעט)..

ולדעתי אתה בכלל לא צריך כרטיס כזה חזק בשביל הצרכים שלך.. אבל תתחדש ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים