פורסם 2008 ביולי 2917 שנים יאללה תזרימו רעיונות מה אפשר לקנות או לעשות או להכין...הוא בא מתחום המוזיקה אם זה משנה משהו.ולא, התקציב לא מאפשר קוניגזג
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים יאללה תזרימו רעיונות מה אפשר לקנות או לעשות או להכין...הוא בא מתחום המוזיקה אם זה משנה משהו.ולא, התקציב לא מאפשר קוניגזגבוגאטי ויירון?
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים אתה יכול לצייר לו משהו שקשור לכלי שהוא מנגן עליו(אם הוא מנגן עליו) אני יכול לצייר לך אם תשלם לי (סתם) או שסתם תקנה לו אלבום של להקה שהוא אוהב... בהצלחה
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים מחבר האמת שנה שעברה כמעט קניתי לו מצליל DVD בהופעה של Eric Clapton ואז חשבתי גם על Deep Purpleבסוף זה לא יצא לפועלהאם כדאי?ו... הוא גיטריסט.. חשבתי אולי לקנות לו משהו שקשור לזה אבל אני לא מבין בתחום.
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים קנה לו מפרט עם השם שלו חרוט.חח סתם.קנה לו איזה אלבום גדול כזה של איזה קרלו סנטנה או משהו.
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים אתה יכול לקנות לו מגבר חדש או משהו אם התקציב מאפשר, או כזו רגלית של אפקטים אם הוא צריך חדשה.אתה גם יכול לקנות לו משהו יפה לאוטו...
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים מחבר בינתיים הרעיון הכי מגניב ונראה לי שהוא יתלהב ממנו זה הפטיפוןכי יש לו משהו כמו מיליון תקליטים בארון אבל פטיפון אין לו. יהיה מגניב הוא יתחיל לנגן את כולם בטח D=חיפשתי בזאפ ובכל מיני אתרים ומצאתי רק פטיפון אחד שעומד בתקציב.http://buytheway.shopy.co.il/products/74553כמובן שזה לא רק תקציב כי כל אלו שעולים יותר מ500שקל (שמתי לב), הם לתקליטנות ולאולפנים וכדו'.אז אתם מכירים אולי חנויות שמוכרות דברים כאלו?או מישהו יכול לעזור לי למצוא משהו אחר? אולי יש משהו יותר זול או יותר טוב באותו טווח מחירים?תודה D=
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים נחמד שאהבת את הרעיון.אני מתכנן לרכוש אחד לאבא שלי בספטמבר, אז אם אתה מוצא משהו תידע אותי.
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים מחבר בכיף אני אודיע לך אם אמצא משהובכל אופן אם אני לא אמצא, אני אקנה את מה שבקישור בהודעה הקודמת שלי. זה לא נראה רע.רציתי לשאול אם אתה מבין בתחום.. כתוב שם שאפשר לקבל מחט נוספת ב35ש"ח תוספת למחיר.השאלה היא בשביל מה מחט נוספת? האם המחט נהרסת עם הזמן? ואם כן- כמה זמן בערך מחט מחזיקה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.