עבור לתוכן

רעיון לפורום

Featured Replies

פורסם

אני קורא המון לאחרונה בפורום כאן ,אני רואה שיש התעניינות המונית בכל מה שקשור בלינוקס ,

מצד שני אני רואה שזה גם מסתכם גם ברק התעניינות (לפחות לכאלה בלי ניסיון) הייתי רוצה לשאול את האחראים כאן למה לא בעצם למנף את הפורום הזה בכל מה שקשור למדריכים ברורים גם למשתמש הלא מנוסה?

לנסות לשאוב כמה שיותר אנשים "מחוץ למעגל" ,משום מה יש תדמית של מערכת הפעלה מצויינת אך קשה ללמידה ורוב האנשים לא יודעים אפילו איפה להתחיל.

אני רואה המון הודעות בפורום הזה ועוד פורומים רבים רוב השאלות כמו "איפה מתחילים" "מה לבחור..."

ורוב התשובות מסתכמות "תתקין גירסא X ותזרום..."יש משהו בכך אבל כעובדה זה מקטין משמעותית את המשתמשים הפוטנציאלים .

אני חושב שאם הפורום ירכז מדריכים ברורים לנושאים לפי רמות אפילו הדבר יעלה את אותו אחוז של "רק מתעניינים" ואולי אף ייצור תודעה גדולה יותר ברחבי האינטרנט - שיש מקום לאותם מתחילים,

אם יהיה מדריך למתחיל שאולי בהתחלה יתקין כמו תוכי ויעשה עוד כמה פעולות בסיסיות תוך כדי הנחיה ממדריך ברור ורק אז הרווחנו שני דברים:

1.פחות שאלות טריוויאליות

2.מגדילים ממשית את אחוז המתעניינים למשתמשים מתחילים.

ברור שהדבר יגזול מאנשים זמן אבל יש אנשים נפלאים כאן שאני בטוח שיוכלו לתרום,

אני חדש לגמרי בתחום הזה ואני מזהה פוטנציאל אדיר בלינוקס כמערכת הפעלה ל HTPC היות והפונקציונאליות של HTPC היא פחות וורסטילית כמו מחשב PC והיא ממוקדת ,"הפעל נגן" במקרה הרגיל ואולי גם קצת אינטרנט לא מעבר.

עוד סיבה אני חושב שהפורום קולנוע ביתי כאן באתר הוא מאוד "עני" יחסית לפורמים בחו"ל,רמת הידיעות היא לרוב מאוד דלה ואין התקדמות שם.

לדעתי עם הפורום היחסית "צנוע" הזה יחבור לפורום קולנוע ביתי אתם תעלו את התודעה של שני הפורומים והסינרגיה הזאת תגדיל את הגולשים גם בצד של גולשי "הקולנוע הביתי" יחד עם הגולשים של הפורום הזה.

לדעתי עם מינוף ומיקוד נכון בלינוקס כמערכת HTPC אתם תעלו את המודעות והמערכת הפעלה תזכה להיות לסטנדרטית ולא "מאיימת".

עוד צידוק לעניין - אם אכן הHTPC יאמץ את הלינוקס בחיבוק בארץ ->המעבר ל PC רחב שימושים הוא מהיר יותר ונגיש יותר.

תחשבו על זה.

פורסם
  • מחבר

תודה על הקישור אני חושב שפנייה כאן היא יותר משמעותית מפנייה אישית כי כך אולי נוכל לראות תגובות ודיעות של גולשים אחרים לדברים שכתבתי .

פורסם

נשמע לי דבילי לקשור בין שני הדברים.

פורסם
  • מחבר

נשמע לי דבילי לקשור בין שני הדברים.

אם היתה לך תרבות דיון היית עונה לך.

אני מבקש מהאחראים לטפל.

פורסם

אם תקשור את פורום קולנוע ומערכות- ללינוקס

הפורום יהפוך ל"לינוקס למערכות htpc"

וזה לא טוב

אתה צודק שאכן הפורום שם עני

אני כאלקטרונאי(לא רק) שבונה מגברים(מנורות וסוליד סטייט), בונה בוקסות, וכל מה שקשור לזה

לא טורח להכנס לשם כי הפורום שם מת

גם פה בלינוקס הפורום דיי מת

אבל אין מה לעשות

זה הדברים הפחות עניניים בפורום hwzone שמתמקד דוקא יותר במחשבים ברמה הכללית(מעבדים, חומרה בכלליות, בעיות טכניות בוינדוס)

בכל אופן אני מוכן לכתוב מדריכים אם תיהיה נכונות מאחרים אני מצטרך

פורסם

האמת היא שכן קיימים מדריכים או לפחות קצת רקע כללי על ההפצות. מי ששואל איזו הפצה כדאי לבחור בדר"כ לא טרח לקרוא. כל שאר הדברים קיימים באנגלית, בסיסית למדי. אם אתה [או כל אחד אחר, לצורך העיניין] רוצה לתרגם או לתרום בכל אמצעי - בבקשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים