עבור לתוכן

תוכנות של 32 bit יעבדו בווינדוס ויסטה 64 bit?

Featured Replies

פורסם

כותרת*

ועוד משהו, אני רוצה לשדרג לווינדוס ויסטה 64 ביט במחשב נייד שלי, אז רציתי לשאול עם יהיו לי בעיות עם משחקים ותוכנות, דרייברים זה לא בעיה כי המחשב חדש ואני קיבלתי דרייברים בשביל 64 bit.

תודה

פורסם

99% מהדברים יעבדו.. תמיד תיהיה איזה תוכנה קטנה פה ושם שיתעקשו לעשות בעיות.. אבל תמיד יש תחלופות.

בכל מקרה.. הרוב המוחלט של הדברים אמורים לעבוד.

פורסם

אני עבדתי די הרבה זמן על ויסטה 64BIT והכל עבד לי.

פורסם

רק לחדד את הנקודה שיכול להיות שחלק מהדרייברים לא יעבדו כמו שצריך או בכלל לא לכן מומלץ לבדוק קדום את נושא התאימות לחומרה בקיימת.

פורסם
  • מחבר

רק לחדד את הנקודה שיכול להיות שחלק מהדרייברים לא יעבדו כמו שצריך או בכלל לא לכן מומלץ לבדוק קדום את נושא התאימות לחומרה בקיימת.

הדרייברים חייבים לעבוד זה מחשב חדש שנקנה לפני כמה ימים, מה יש סיכוי שזה עדיין לא יעבוד?

פורסם

מחשבים ניידים "חייבים" לעבוד רק עם התוכנה והדרייברים המקוריים שהגיעו איתם, כל דבר אחר הוא "בונוס". אי אפשר להסתמך על כך שהמחשב חדש. למרות כל זאת - כנראה שזה יעבוד.

פורסם

אבל הוא אמר שהוא קיבל דיסק עם דרייבים ל64bit, ואם זה מה שהגיע עם המחשב אין סיבה שזה לא יעבוד.

פורסם

ליתר ביטחון אתה יכול להכנס לאתר, ולבדוק שם לגבי הדרייברים אם יש תמיכה ב 64BIT.

פורסם

מבטלים בBOOT את הדרישה לדרייברים חתומים והופלה אפילו דרייברים של W2K עובדים כמו מודם פקס של USR על 2008 SERVER

:smile1:

פורסם

מבטלים בBOOT את הדרישה לדרייברים חתומים והופלה אפילו דרייברים של W2K עובדים כמו מודם פקס של USR על 2008 SERVER

על איזה הגדרה מדובר?

פורסם

כל פעם...

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה זאת אומרת מבטלים בboot?

אני לא רוצה ללהיכנס לכול זה, המחשב חדש שנקנה לפני כמה ימים והדרייברים תואמים לויסטה, כמו כל מישהו שיקנה מחשב חדש כרגע לא?

פורסם

לא הבנתי מה זאת אומרת מבטלים בboot?

אני לא רוצה ללהיכנס לכול זה, המחשב חדש שנקנה לפני כמה ימים והדרייברים תואמים לויסטה, כמו כל מישהו שיקנה מחשב חדש כרגע לא?

עזוב אותך, אם יש לך דיסק לויסטה 64BIT אתה מסודר!!!

לך על זה :)

פורסם

כל פעם...

הא? פשוט מריצים את הפקודה bcdedit /set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS ומי שבאמת חכם פשוט יוצר שני bootconfigs עם ובלי דרייברים חתומים במקום כל פעם להריץ את הפקודה ולעשות ריסטרט אם צריך להתקין דרייבר לא חתום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים