עבור לתוכן

כניראה שפרצו לי למשתמש בGmail, מה באפשרותי לעשות?

Featured Replies

פורסם

שלח להם אימייל עם תיעוד של ה-IP שלך (הם מבצעים מעקב אחרי כתובות ה-IP שניגשו לתיבה), של הסיסמה ששמורה אצלך בדפדפן ובאייפון - ואני מאמין שהם ישלחו לך בחזרה אימייל עם קישור לדף שדרכו תוכל לשנות את הסיסמה.

• תגובות 33
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לא הצלחתי מייל כלשהו שניתן דרכו לתקשר איתם.

שאתה אומר תיעוד IP שלי, אז פשוט לשלוח להם הIP הנוכחי שלי?

פורסם

די דבילי שרוב שירותי המייל נותנים אפשרות לשנות את השאלה הסודית...

למה זה טוב?

מה, כאילו השם של המורה הראשונה שלי ישתנה מעת לעת?

יטב אתה לא תצליח להתחמק ממני :pissed:

תתחבר למסנ'

פורסם

נסה לדבר אל ליבו של הפורץ דרך האימייל (הכוונה שתשלח מייל לאימייל שנפרץ) :s05: :nixweiss::bash:

פורסם
  • מחבר

הוא שואל אותי אותי אם קיבלתי הזמנה, אני מסמן "YES", ואז הוא שואל אותי ממי קיבלתי, ומה הURL שלה.. מאיפה אני אביא את זה עכשיו?

\\\ טוב, מילאתי את הטופס חלקית.

תודה רבה.

פורסם

במקרה הטוב החשבון ינעל ע"י מחלקת הABUSE של גוגל

היה לי חבר בעבודה, שפרצו לו לGMAIL(כנראה וירוס), מהGMAIL שלו נשלח מכתב התאבדות לכל פנקס הכתובות(שהכיל כמובן משפחה ובעיקר חברים קרובים ובכירים בעבודה), :silly: מאז הוא לא נוגע בדוא"ל של GMAIL

פורסם
  • מחבר

WTF?!, אני לא רוצה להתאבד!

אבל רעיון מצחיק.

OMG OMG OMG OMGGG!!!! גוגל חזרו אלי עם תשובה, נתנו לי לעשות reset לpasseord

וכרגע אני הבעלים הגאים של חשבון e****@gmail.com!!!! ואוו איזה הקלה!

תודה לכולם על העזרה! תודה תודה.

פורסם

הוא גם לא רצה, אבל הוירוס/הפורץ רצה שיחשבו שהוא רצה...

הוא קלט את זה רק אחרי שאימא שלו באה אליו בגישה של: "אני אוהבת אותך... הכל בסדר מאמי??" ופתאום זה ממשיך עם כל המכרים/חברים קרובים עד שהאסימון יורד :silly:

שמח לשמוע שהסתדר לך :yelclap:;)

פורסם

נסה לדבר אל ליבו של הפורץ דרך האימייל (הכוונה שתשלח מייל לאימייל שנפרץ) :s05: :nixweiss::bash:

:lol: :lol: :lol:

אינסטול יקר, אני לא יודע אם זה נוגע אליך אבל כדי שלא תהיה פעם הבאה אתן לך מספר עצות, בעצם לכולם:

1. קודם כל, זה ידוע ש99 אחוז מהאנשים רושמים את מספר הזהות\טלפון\תאריכי לידה\שם הכלב שלהם בתור הסיסמה שלהם וזאת הטעות הכי נפוצה כי

2. ידוע גם ש99 אחוז חשבונות ש"נפרצים" הם על ידי אנשים שאתה מכיר והם ידעו לספק את הפרט הזה. ואני אומר נפרצים במרכאות כי

3. 99 אחוז מהחשבונות באתרים מכובדים כמו גוגל לא באמת נפרצים אלא פשוט עוברים איפוס סיסמה אחרי שמי שרצה לגשת אליהם פשוט ענה על השאלות שיחזור סיסמה - זה למה תמיד כדאי לרשום שטויות בתשובות לשאלות האלה, משהו כמו kjfg9f9odfm9$#%D.

וזה בערך מה שיש לי לומר על "פריצות" למיילים..

פורסם

אגב בתחתית העמוד של ג'ימייל יש אפשרות לראות מספרי ה IP's שהתחברו לחשבון לאחרונה וכמה זמן שהו בלחיצה על Details

Last account activity: 1 hour ago on this computer. Details

פורסם

אני רק מקווה שאתה אחרי פירמוט והתקנה של תוכנות אבטחה מספקות.

פורסם

אני רק מקווה שאתה אחרי פירמוט והתקנה של תוכנות אבטחה מספקות.

סליחה על גניבת הדיון, אבל חוץ מאנטי-וירוס טוב (אצלי יש Nod32), מה עוד צריך?

יש כ''כ הרבה תוכנות, וכ''כ הרבה חברות לכל סוג תוכנה :(

פורסם

OMG OMG OMG OMGGG!!!! גוגל חזרו אלי עם תשובה, נתנו לי לעשות reset לpasseord

וכרגע אני הבעלים הגאים של חשבון e****@gmail.com!!!! ואוו איזה הקלה!

תודה לכולם על העזרה! תודה תודה.

תשובה בעקבות איזה פניה ?

פורסם

אגב בתחתית העמוד של ג'ימייל יש אפשרות לראות מספרי ה IP's שהתחברו לחשבון לאחרונה וכמה זמן שהו בלחיצה על Details

Last account activity: 1 hour ago on this computer. Details

פשש לא שמתי לב, זה שירות שפשוט חייב להיכנס בתור סטנדרט לאתרים כמו פייפאל ודומיו..

סליחה על גניבת הדיון, אבל חוץ מאנטי-וירוס טוב (אצלי יש Nod32), מה עוד צריך?

יש כ''כ הרבה תוכנות, וכ''כ הרבה חברות לכל סוג תוכנה :(

בעיקרון פיירוול זה בגדר חובה אם אתה מחובר ישירות למודם, אם יש לך פיירוול מקונפג טוב אז אפשר אפילו לוותר על האנטי וירוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים