עבור לתוכן

מזמין עוד שעתיים לוח, מעבד וזכרון - צריך ממכם עצות אחרונות..

Featured Replies

פורסם

אז ככה , כמו בכותרת = עוד שעתיים בערך אני יוצא ל KSP לקנות את המפרט שבתמונה -

צריך את דעתכם בנושא ואם יש רכיב מומלץ אחר במחיר בערך זהה אשמח לשמוע !!

זה מחשב שהולך להשאר איתי בערך 2-3 שנים וישמש למשחקים בעיקר.

*נ.ב יש לי כבר כרטיס מסך ושאר רכיבים (אפשר לראות במפרט הנוכחי) ולא להתייחס לספק ולמארז שבצילום מסך - זה לא מיועד למחשב הזה..

היתה לי התלבטות האם ללכת כל DDRII 1066 ובסוף ירדתי מזה.. ההפרש במחיר לא כזה רציני - 70 ש"ח.

הקטע הוא שה REAPER 1066 באים בתזמונים של 5-5-5 וה 800 באים בתזמונים של 4-4-4 .. מה עדיף ? תדר גבוה או תזמונים נמוכים (לשימושים שלי..) ?

האם המעבד הוא בחירה טובה ? אין לי בעיה להוסיף מעט ל Q6600 .. אבל הבנתי שה 8400 עדיף ממנו למשחקים.. (אמת או לא ?)

ואיך הלוח ? יש לוח שעדיף ממנו מ KSP במחיר הזה ?

תודה רבה לכולם !!

תשובות מהירות ייתקבלו בברכה - אבל בבקשה בבקשה לענות רק מי שבאמת מבין..

תודה שחר

[attachment deleted by admin]

פורסם

שחר הבדל בין 1066 CL5 ל800 CL4 הוא מזערי...ככה שלך על מה שמתאים לך מבחינת תקציב/נפח..

כמו כן אני רואה שלקחת 2GB של זיכרון..אם כבר משחקים למה לא 4GB ?

וההבדלים בין הE8400 לQ6600 מבחנית משחקים הם מזערים...לעתיד כמובן שעדיף מרובע ליבה..אבל נכון לעכשיו אין צורך בהם ממש..

והלוח אם אחלה בחירה....

תתחדש...

פורסם

למה אתה קונה מארז וספק ג'נריים?? -_-...[br]פורסם בתאריך: 29.07.2008 בשעה 19:16:23

ולוח היה עדיף לך לקחת P5Q PRO , הוא תומך בקרוספייר ותוכל להוסיף כרטיס מסך מתישהו
פורסם

למה אתה קונה מארז וספק ג'נריים?? -_-...[br]פורסם בתאריך: 29.07.2008 בשעה 19:16:23

ולוח היה עדיף לך לקחת P5Q PRO , הוא תומך בקרוספייר ותוכל להוסיף כרטיס מסך מתישהו

תקרא שוב מה הוא אמר על המארז והספק.

ו CF ו - SLI לא מצדיקים את ההשקעה

פורסם

תקרא שוב מה הוא אמר על המארז והספק.

ו CF ו - SLI לא מצדיקים את ההשקעה

אוי 100 שקל הפרש ועוד יש את ga ep45-ds3 של ג'יגהבייט

שהוא עולה ב20 30 שקל יותר ממה שהוא קנה...

פורסם

גם אם שווה להשקיע עוד כמה שקלים..לרוב אין שימוש לאנשים בCF/SLI..ולכן גם ה""כמה שקלים" האלו מיותרים..

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות !

קניתי בסופו של דבר את המפרט שרשמתי.. בנתיים הכל סבבה.. לקח לי כמה שעות הרכבה..

למי שרשם שחבל שלא לקחתי SLI/CF = יש מאחורי זה סיבה , אני לעולם לא ירכיב מערך כזה. זה נוגד את אמונתי..

הזכרונות האלה זה קצת עבודה בעניים האמת - רק כשהגעתי הביתה הבנתי שהם יעבדו בתזמונים של 4-4-4-15 אם ורק אם מעלים את המתח מ 1.8 ל 2.1 ומעבירים אותם מ T1 ל T2 .. ככה בסטוק הם פשוט 5-5-5-18.. אבל חפיף זה גם בסדר מבחינתי..

עכשיו תגידו - אני פשוט חדש במחנה אינטל - טמפ' של 44 מעלות (ל 8400 ) במצב ביוס זה תקין ? הקירור הוא קירור סטוק אבל שמתי משחה של AS-5 ..

ב AMD הקודם של זה היה פחות מ 40 אחרי OC מטורף ..

שוב תודה..

פורסם

בהתחשב בחום שפוקד אותנו בימים אלה....ובקירור סטוק..כן טמפ' סבירה לחלוטין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים