עבור לתוכן

EA-"עשינו טעות שהימרנו על הXBOX360 והPS3 בהתחלה "

Featured Replies

פורסם

One thing that's different is we typically figured out who the market leader was going to be before the start of the cycle and bet with our development resources on that platform. We made the wrong call there (by betting on the PlayStation 3 and Xbox 360), which made this transition harder than it would otherwise be. But now we're catching up, and I think we're fine. We've got some incredibly innovative Wii titles, incredibly innovative DS titles coming. And so I think that issue's sort of behind us.

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29951

למרות שאני לא סובל את EA

אני חושב שחברות צד שלישי אחרות גם יחזקו את התמיכה בWII

פורסם

...הגיע הזמן באמת.

פורסם

נו ברור

אבל על איזה משחק הם מדברים כאן?

פורסם
  • מחבר

הם מדברים בכללית

בהשקה של הWII היו להם רק פורטים מסריחים

היום זה נראה כאילו הם הרבה יותר רציניים בקשר לWII ועובדים על המשחקים יותר טוב

וגם מיצרים משחקים חדשים

פורסם

לבינתים אלו רק הצהרות. אני רוצה לראות מה באמת יש להם להציע מעבר להצהרות.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תבדוק איך הם שינו גישה ביחס למשחקי הספורט שלהם לWII

אני לא יודע אם זה לטוב או לרע

אבל אין ספק שהפעם עשו את במחשבה על הWII

יש להם גם כל מיני משחקי WII בלעדיים

כרגע זבל כמו בוגי לדוגמה

אבל אין ספק שהם הגדילו את התמיכה בWII

פורסם

כרגע זבל כמו בוגי לדוגמה

זו בדיוק הבעייה. הצהרות על תמיכה שאחריה מגיעים משחקי זבל שוות לת**ת. ברגע שיהיה להם משהו מעניין על השולחן נדבר.

פורסם

נו סבבה, אני אשמח לראות את ה-wii מקבלת דברים ברמה קצת יותר גבוהה מחברות צד שלישי.

ללא קשר, אם Star wars force unleashed אכן יספק את הסחורה ויהיה מדהים על ה-wii, זה יכול להביא שינוי אדיר בתפיסה של ה-Wii ואולי יהפוך את הקונסולה לרלוונטית עבור ההארדקורים.

ולא קרירין, אין לי שום כוונה לענות לך כשתתחיל להגן על ה-Wii בחירוף נפש - ה-wii חסרת משחקים טובים בצורה כואבת, נקודה! (ואני דווקא הייתי מאד מעוניין באחת עוד בהתחלה, רק שכרגע אין הצדקה להשקעה)

פורסם

אם כבר מדברים על EA מעניים אם המחיר של boogie ירד סוף סוף לרצפה. אני יודע שהוא משחק מסריח יחסית אבל אני אוהב משחקים כאילו. לא מזמן קניתי soul caliber legends ב13$ כולל משלוח ושיחקתי בו אתמול והיום. הוא קשה לי יחסית אבל אפשר להתרגל. בתור H&S הוא בסדר רק השליטה בו קצת מסובכת - טוב לא שיחקתי במשחק עם הרבה "כפתורים" הרבה זמן.

נראה אולי הם יוציאו עוד משהו חוץ מforce unleashed . אין לי הרבה משחקים שלהם אבל הבנתי שMadden על הwii פשוט משחק פצצה. אולי כדאי לי לקנות את זה של שנה שעברה כי כשהם מוציאים חדש המחיר של הישן מתרסק.

פורסם
  • מחבר
ולא קרירין, אין לי שום כוונה לענות לך כשתתחיל להגן על ה-Wii בחירוף נפש - ה-wii חסרת משחקים טובים בצורה כואבת, נקודה! (ואני דווקא הייתי מאד מעוניין באחת עוד בהתחלה, רק שכרגע אין הצדקה להשקעה)

הWII כרגע בבצורת

אבל תזכור שרשימת הטובים שלו רובה יצא רק לפלטפורמות של נינטנדו

מטרואיד\זלדה\SSBB\גלקסי\קארט\זאק אנד אוויקי\לא עוד גיבורים

ועוד יצאו רק על הWII

בPS3\360 הרבה משחקים טובים יצאו גם לפלטפורמות אחרות

וגם לאלו שלא יצאו הרבה פעמים יש מקבילים בפלטפורמות אחרות

פורסם
  • מחבר

חברות צד שלישי תמיד נמשכות לפלטפורמות הכי רווחיות

סוני הימרה על הבלו רי והCELL שהיא השיקה את הPS3

לטווח ארוך זה יכול לעזור לה אבל לזה היא צריכה לסחוב מספיק זמן מעל המים אם הPS3

כרגע הPS3 פשוט לא מוכר הרבה משחקים ולא מגדיל את השוק שלו מהר מספיק

בנוסף יקר יחסית לפתח לו משחקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים