פורסם 2003 במאי 3122 שנים יש לי מצלמת usb חדשה של לוג'יטק (quick cam) וכשאני מחבר אותה מופיע הסימן של חיבור התקן חדש אבל המערכת לא מזהה אותו. זה מופיע לי כהתקן לא מוכר תחת תווית usb במנהל ההתקנים.התקנתי את הדרייברים שהגיעו עם המצלמה, התקנתי דרייברים חדשים יותר שהורדתי מהאתר של לוג'יטק, ניסיתי גם להסיר את כל הדרייברים של המצלמה ולתת לווינדוס לזהות אותה לבד אבל שום דבר לא עוזר.איך אני מסדר את זה שיזהה לי את המצלמה?יש לי win xp דרך אגב
פורסם 2003 במאי 3122 שנים תלחץ פעמיים על המצלמה במנהל ההתקנים ותבחר בעידכון אוטומטי של הדרייברים.אם זה לא ימצא את הדרייבר אחרי שהתקנת את התוכנה של לוג'יטק אז תצטרך להפנות אותו ידנית לתיקיה עם הדרייבר.
פורסם 2003 ביוני 122 שנים מחבר ניסיתי גם את זה וזה לא עוזר.עם כל הכבוד לכל מי שמנסה לעזור, אני לא טמבל (לפעמים) אז הפתרונות שוקיסטים האלה לא ממש עוזרים.אבל תודה בכל זאת
פורסם 2003 ביוני 122 שנים אם הורדת עידכון דריבר מה-windows update למצלמה הזאת זה דפק אותהתנסה לעשות uninstall לכל מה שרק אפשר שקשור למצלמה ולהתחיל מחדש
פורסם 2003 ביוני 122 שנים מחבר את העידכון של הדרייבר הורדתי מהאתר של לוג'יטק ולא מ windows update וניסיתי גם לעשות unibstall לכל מה שקשור.ודרך אגב, רק שאני אהיה בטוח, איך אני מסיר דרייברים?
פורסם 2003 ביוני 122 שנים נכנס ל-device manger ועושה לו uninstallובנוסף נכנס ל-add remove program ב-control panel ומעיף אותו אם הוא מופיע גם שם
פורסם 2003 ביוני 122 שנים תלך למחשב שלי, תלחץ עליו מאפיינים אחרי זה תלך לחוצץ Hardware, לאחר מכן Device Manager תחפש את הדרייבר של המצלמה תלחץ עליו עם מקש ימני ואחרי זה תלחץ Uninstall.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.