עבור לתוכן

הסדרה המוזלת של משחקי ה PS3 הושקה היום!

Featured Replies

פורסם

חדשות מצוינות.

זה אומר שסוף סוף יהיה לי את AC לPS3 בספטמבר כשאני אהיה בארה"ב ב100 ש"ח.

ליביו

פורסם
  • מחבר

משחק מסריח אגב.

אני ב 75% לתוך המשחק.

פורסם

ליביו - AC בהחלט לא משחק להיט גם לטעמי. שיחקתי אותו על המחשב וירדתי ממנו אחרי שלב וחצי.

מכל הרשימה שפורסמה הדבר היחיד שמעניין אותי זה ה The Elder Scrolls IV: Oblivion. נכון, כבר סיימתי אותו על המחשב אבל במחיר כזה אני אשחק בו שוב, זה בהחלט משחק שאפשר לשחק פעמיים. במחשבה שנייה אולי גם את Warhawk :xyxthumbs:

פורסם

זה משחקי הPLATINUM נכון? מה שמעלה את השאלה - מה ההבדל בין הפלטינום לבין המקורי פרט למחיר המוזל?

ואני מסכים, AC משחק נחמד, אבל אחרי שעה של משחק הוא לא בדיוק מרגש, ואף אני אעיז ואומר - לא מעניין ומשעמם.

פורסם

מה, כולכם וותיקי xbox הראשונה שאף אחד לא מעוניין ב-ninja gaiden? אם אין לכם אז מומלץ בחום, משחק מדהים, מאתגר ולפעמים קשה ברמות - אבל קושי מאתגר וכיפי, לא כזה שגורם לך לרצות לשבור את הדיסק ל-300 חלקים

Warhawk מומלץ בטירוף, אחלה מולטי עם אופציה לשחק ב-4 שחקנים במולטי אונליין, פשוט להיט, יש לי חבר שפשוט משוגע עליו

לגבי AC, המשחק מדהים בפארקור שלו וזה הדהים אותי לכל אורך המשחק, הוא אכן מונוטוני ברמה מסויימת, אבל מכאן ועד להגיד שהוא גרוע?! אני סיימתי אותו, ידעתי למה לצפות, והפקתי את ההנאה מהחלקים הטובים. אני בהחלט ממליץ עליו לכל מי שיכול להנמיך ציפיות ויכול להנות גם ממשחק ממוצע עם הברקה אחת אדירה. באותה נשימה אני אגיד שמדובר בטרילוגיה ואני מצפה משהמשחק הבא להרבה יותר.

פורסם

אין הבדל. שאומרים משחקי פלטיניום מתכוונים ללהיטים במכירות, מה שנקרא BEST SALER.

פורסם

אחלה מבצע :yelclap: עד מתי המבצע ? אני בסוף ספטמבר בקנדה יש סיכוי שזה ימשך עד אז ? אם כן אני אקח לי WH ואולי Ninja Gaiden Sigma :D

פורסם

אני לא מאמין שיש תאריך תפוגה. זה לא מבצע לזמן מוגבל אלא הורדת מחירים למשחקים שקצת התיישנו וירדו מראש טבלת המכירות, דרך נוספת (שנראה שעובדת היטב) למכור עוד עותקים.[br]פורסם בתאריך: 29.07.2008 בשעה 11:00:18

מה, כולכם וותיקי xbox הראשונה שאף אחד לא מעוניין ב-ninja gaiden? אם אין לכם אז מומלץ בחום, משחק מדהים, מאתגר ולפעמים קשה ברמות - אבל קושי מאתגר וכיפי, לא כזה שגורם לך לרצות לשבור את הדיסק ל-300 חלקים

אני אישית לא אוהב משחקים כאלו. הורדתי את הדמו ולא התחברתי לזה. יותר מידיי מתסכל. הבוסים שם פשוט מוציאים את החשק לשחק. אני אוהב אתגר, אבל אתגר מהנה ולא תסכול שמביא לך את החשק לשבור את השלט ואת הדיסק של המשחק ל 300 חתיכות.

פורסם

הובר , מזדהה עם התחושה , אבל אותי זה לא שבר.

הסיבה היחידה שלא ציינתי שאני אקנה את OBLIVION ואת NINJA GAIDEN זה כי יש לי אותם לPS כבר.

ושניהם משחקים מצויינים ומומלצים בהחלט.

ליביו

פורסם

יש לי אותם לPS כבר

אני מניח שהתכוונת ל PC כי למיטב ידיעתי אובליביון לא יצא ל PLAYATATION הראשון :D

כן, כבר שיחקתי אותו ה PC, אבל לא אתנגד לשחק אותם שוב. זה משחק RPG מצויין ועבר זמן מספק מהיום בו שיחקתי בו (בחודש ההשקה למעשה) עד עכשיו על מנת שאוכל להינות ממנו שוב. יש מעט מאוד משחקים שהייתי משחק פעמיים - זה אחד מהם :xyxthumbs:

פורסם

אתה טועה חביבי , התכוונתי לPLAYSTATION 3 (למרות שיש לי אותו גם למחשב בGAME OF THE YEAR EDITION)

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים