פורסם 2008 ביולי 2817 שנים שלום לכולם אני דיי חדש כאן ויש לי מחשב של חבר שרצה שאני אסדר לו אותו וכאשר אני פותח אותו הוא רושם לי:reboot and select propet boot device or insert boot media selected boot device and press keyאני לא מבין מה זה אומר ומה צריך לעשותכאשר אני מנסה להכניס דיסק לפירמוט הוא לא נותן הוא אומר לי לצאת ושאין אפשרות להמשיך.תודה מראש לכל העוזרים
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים מחבר החיבורים בסדר גמור אבל אני לא יודע איך לאפס את הביוס אפשר בבקשה עזרה?
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים מוציא את הסוללה לכמה דקות ואז לוחץ כמה פעמים על כפתור ההדלקה כשהמחשב לא בחשמלאו לחלופין מעביר את הג'אמפר מרגליים 1-2 ל2-3 ואז מחזיר בחזרה
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים מחבר מוציא את הסוללה לכמה דקות ואז לוחץ כמה פעמים על כפתור ההדלקה כשהמחשב לא בחשמלאו לחלופין מעביר את הג'אמפר מרגליים 1-2 ל2-3 ואז מחזיר בחזרה זה לא עבד לי, שמעתי שבמחשבים חדשים זה כבר לא עובד כל הקטע הזה עם הסוללה ולא הצלחתי לאפס דרך הביוס כי אני לא מכיר את הביוס הזה ואני לא יודע איך עושים את זהמישהו יודע אולי איך לתקן את זה? בבקשה אני ממש זקוק לעזרתכםתודה
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים מחבר אמרתי שאני לא מכיר את הביוס הזה ואין לי מושג איך מאפסים אותואני ניסיתי המון פעמים אבל לא מצאתייש אולי דרך אחרת?
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים לדעתי, אם אתה לא יודע אפילו איך לשחזר הגדרות ברירת מחדל ב BIOS, עדיף שתגיד לחבר שיביא את המחשב לטכנאי....אתה עלול (בטוב לב) לגרום יותר נזק מתועלת. זה דבר בסיס מאד להיכנס ל BIOS ולמצוא שם Restore Defaults או Restore Factory Settings. בטח שאם אתה לא מכיר מספיק בשביל לעשות את זה, אז אל תפתח את המארז ותתעסק שם. אני מתנצל אם זה נשמע מתנשא או שחצני, אבל עדיף לא לבחוש בדברים שלא מכירים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.