פורסם 2008 ביולי 2917 שנים PSP זה רעיון לא רע, אבל המסך קצת קטן. עדיף לקנות איזה DVD נייד, או לחילופין- מחשב אולטרא נייד להעלות עליו משחקים קטנים, לא רציניים כמו של ה PSP (למרות שתכל'ס משחקים ישנים יותר זה יוכל להריץ... UT99 לדוגמה), וכולל ווינדוס בשביל המדיה. MSI WIND יהיה אחלה דבר פה, מומלץ.-עם זאת, אני מצטרף להמלצה של שניצל, ספרים.
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים מחבר יש לי תחושה חזקה שכל המחזקים כאן לא קיבלו ממשק"ית ת"ש יותר מאת תיק הת"ש שלהם בחזרה כשהם עשו טופס טיולים יוצא...
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים אצלי בגדוד בסדיר אפילו את משקיות הת"ש העבירו במבחן "החבית והמפלצת", ככה שאין אפילו מה לדבר...
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים יש לי תחושה חזקה שכל המחזקים כאן לא קיבלו ממשק"ית ת"ש יותר מאת תיק הת"ש שלהם בחזרה כשהם עשו טופס טיולים יוצא...אתה יוצא מנקודת הנחה שהם עשו טופס טיולים נכנס, ולדעתי הם עשו מקסימום טופס טיולים נכנס בתיכון עירוני א'.
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים פותח הדיון לדעתי PSP יהיה יקר מידי לקחת לצבא כמו שאמרו יש שם הרבה גנבות אם יש לך גישה לטלוויזיה אז עדיף כבר PS2 משומש כולל ... הPS2 גם קורא DVD ככה שמבחינת סרטים ומשחקים תהייה מסודר חוץ מזה בניגוד לPSP תוכל לקחת הרבה סרטים ומשחקים כל פעם ... אם אין לך זמינות לטלוויזיה זה כבר יצור בעיה במקרה כזה הייתי מחפש אולטרה נייד אם כונן DVD מובנה אבל לא במחיר של הארץ אפשר להתפשר על נגן MP3 זול וספרים דברים יקרים לא הייתי לוקח לצבא
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים בבסיסים סגורים בד"כ יש פחות גנבות מפתוחים מהסיבות המובנות. אישית אני ממליץ על PSP בתור משהו למשחקים (לקנות רק ביד שניה מהסיבות שאיני יכול לפרט כאן..במיוחד לחיילים) ולא לסרטים כי המסך הוא בלתי שמיש בעליל כשיש שמש וקטן מדי לטעמי לסרטים.ספרים תמיד בא בטוב אבל מדי פעם רוצים להתפרק.
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים יש הרבה באז עכשיו, על העובדה שאייפוד טאצ' או אייפון לצורך העניין, הן פלטפורמות משחקים הרבה יותר מבטיחות מ PSP/DS. מצד שני אני רואה בזה לפחות 2 בעיות כרגע: - אין מספיק משחקים לפלטפורמות האלה עדיין (יש די הרבה, אבל הרוב "משחקי פלאש" נחותים) - הממשק יחסית על הפנים לעומת ה PSP (שממש בנוי כמו קונסולה קטנה ונוחה למשחק) במקומך הייתי לוקח PSP SLIM, סרטים מוזיקה ומשחקים אם יש כסף (אני מניח שאתה בקבע) --> תקנה לפטופ, מקרן תוכל להלוות מדי פעם מהלשכה...
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים האם הזמן הפנוי כולל גם "שמירות"כי אם כן, אז לפטופ וכל האמצעים ה"כבדים" יהיו מאוד קשים ליישום...
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים מחבר לא עושה שמירות. בקבעזה גם פונקציה מסויימת שכסף הוא לא קושי (אבל אני שונא בזבוז) ומצד שני גנבות הן לא פונקציה
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים לא עושה שמירות. בקבעזה גם פונקציה מסויימת שכסף הוא לא קושי (אבל אני שונא בזבוז) ומצד שני גנבות הן לא פונקציהאם אתה בקבע אז ההמלצות שלי משתנות לגמרי בהנחה שנתנו לך לפחות חדר פרטי בבסיס אז אני ממליץ על טלוויזית LCD יחסית קטנה ומכשיר DVD לפני הדברים האחרים אם PSP וגם DS לצורך הדיון לא הייתי מסתובב בבסיס בקבע בכלל בהנחה שאתה מתכנן להתקדם בדרגות או לפחות להוציא המלצות טובות מהמפקדים במקרה של עתודה לידם הייתי מראה חריצות ורצינות ולא צעצוע במקום זה אפשר לקנות PS2 משומש ובעתיד שהמחיר ירד WII\360\PS3 לפי הטעם זה יכסה לך את הזמן הפנוי בצורה טובה לסרטי DVD אתה יכול לעשות מנוי אם אין לך כוח להוריד ולצרוב
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים אני בבסיס סגור .. יש לי לאפטופ .. ולחבר יש PSP .. ת'כלס ה PSP שורף יותר זמן .. מומלץ לבסיס סגור ... כמובן פרוץ ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.