עבור לתוכן

שאלה לגבי ספקי הכוח במארז antec P190 . | עד 2500 ש"ח לספק+מארז.

Featured Replies

פורסם

שלום,

קראתי באינטרנט שספקי הכוח של המארז antec p190 (הוא בא עם 2 ספקים, אחד 550W ואחד 650W)

קראתי שלספק של ה550W יש רק חיבורי SATA ,ו650W זה חיבורים של כל השאר (לוח אם,כרטיסי מסך,וכו'..) .

לדעתי מכאן נובע בזבוז אנרגייה אדיר שהרי אין שום מצב שבעולם שהארדיסקים ינצלו 550W או משהו קרוב לזה בכלל,

והבעייה היא שלפי מה שהבנתי אי אפשר לחבר לספק של ה550W כרטיס מסך כי אין לו הרי חיבור PCI-e .

אך קראתי משהו נוסף מעניין.

הינה מידע שקראתי :

הספק 650W :

On the 650W supply are the following connectors:

- 1 x 20 pin motherboard with detachable 4 pin connector

- 1 x 4 pin connector

- 1 x 8 pin motherboard connector

- 2 x 6 pin PCI-E with detachable 2 pin connectors

- 2 x 6 pin PCI-E connectors

הספק 550W :

On the 550W supply are the following connectors:

4 x SATA connectors

- 6 x Molex connectors

במקום אחר באינטרנט ראיתי את זה :

The current set up means that you could have two 8800 Ultras installed, which pull around 200W a piece. That 400W already used of the 650W power supply, leaving 250W for your motherboard/CPU. While this will be enough, it makes no sense to have a 550W connected to a maximum of four 5.25 drives, six HDDs and the case fans. Thatll be around 50W at the very best. Why not have 2 PCI-e connectors on each power supply? You could easily end up with a scenario where one power supply is critically overloaded while the second is barely doing anything. Fortunately, they have added the modular connectivity on the 550W PSU which means that in the future Antec could easily sell PCI-e cables to be used with the power supply removing this issue and balancing the load.

מכאן-

האם ניתן ליישם כבר את משפט המפתח? חיפשתי ולא מצאתי תשובה.

או האם למשל אין מתאם מSATA או MOLEX לPCI-E או משהוו בסגנון .

Fortunately, they have added the modular connectivity on the 550W PSU which means that in the future Antec could easily sell PCI-e cables to be used with the power supply removing this issue and balancing the load

תודה.

פורסם

בלי שום קשר לאם אפשר או אי אפשר לחבר לספק החלש יותר כ.מסך - באופן כללי,בלי שום קשר לחיבורים או לא יודע למה,ספקים בהספק כולל של 1200W זה בזבוז אטומי! מה צורך כ"כ הרבה? בנאדם שהוא גיימר מטורף וקונה מעבד כמו ה-Q6450 וממהיר אותו באופן רציני,מוסיף שני 4870 מומהרים וכו' יכל להסתפק גם ב-650W חזק או 750W

אם אתה שואל סתם כדי לדעת מילא, אבל אם אתה שוקל את המארז - הצעתי היא לרדת ממנו

פורסם
  • מחבר

שואל כי הזמנתי (עוד לא שילמתי ועוד לא קיבלתי אותו,רק בוצעה הזמנה דרך אינטרנט) .

ובבקשה נעזוב לרגע בצד הצעות כמו "תרד ממנו" , אלא תוכן העניין מאוד מעניין אותי.

פורסם

אז אני מציע לך לוותר ולבטל את ההזמנה. הדבר הזה הוא בזבוז אטומי מכל הבחינות ולא באמת מצטיין בתחום מסוים.

הרשה לי לעזור לך בדרך אחרת - אם רק תועיל בטובך להוסיף תקציב לכותרת ולציין את המערכת שברשותך וכמובן את הדברים שאותם אתה רוצה או צריך מהמארז שלך - אשמח להמליץ לך על שילובים שאני בטוח שיהיו עדיפים וזולים בהרבה

פורסם
  • מחבר

הכותרת נערכה,תקציב 2500 ש"ח לספק+מארז. (דגש על שקט וקירור איכותי) .

המערכת שברשותי כרגע לא בדיוק רלוונטית כי שידרוגה ייתכן בקרוב אבל סבבה :

המערכת :

Q6600 @ OC 3.4GHZ

gigabyte ga-p35c-ds3r rev.2

gigabyte 8800GT 512MB OC 1986/712

TT V1

TT TR2 550w

G.SKILL 4GB DDR2 800mhz CL4 =2x2GB

SEGATE 500gb 7200rpm 32mb

wd 250gb 7200rpm 16gb

דרישות מארז+ספק:

קירור אימתני ושמירה על שקט הקירור והחומרה.

וגודל פיזי של המארז גדול (זה יפה בעיני,וזה גם יעיל לסירקולציה)

והאם בבקשה אפשר תשובה לשאלתי בנוגע לספקי הכוח?

פורסם

מה רע ללכת על P182 (מצטיין בתחומו - שקט מאד) + Corsair 650TX שקט מאד + יספיק לשידרוגים עתידים.

בקשר לשאלה שלך: כן, יש מתאמים ממולוקס ל-6\8 פינים וכו'.

פורסם
  • מחבר

מה רע ללכת על P182 (מצטיין בתחומו - שקט מאד) + Corsair 650TX שקט מאד + יספיק לשידרוגים עתידים.

בקשר לשאלה שלך: כן, יש מתאמים ממולוקס ל-6\8 פינים וכו'.

הP182 סטנדרטי מידי בגודלו , אני רוצה מארז אימתני כP190.

ואפשר בבקשה קישורים למה שאמרת כי אני לא מצאתי ,תודה.

פורסם

Thermaltake Eureka יהיה מעולה פה. מארז שקט מאוד,קריר מאוד (גם עם רק 2 מאוררים הוא "ניצח" מארזים עם הרבה יותר מאוררים ממנו) איכותי כמובן ומאוד גדול. עולה כ-700 ש"ח

לגבי ספק,אם לא חשובה המודולריות ה-VX550 יהיה מעל ומעבר ועולה כ-450 ש"ח

פורסם
  • מחבר

בכל אופן, הזמנת הP190 בוטלה.

פורסם

בזבוז אנרגיה לא יהיה הרבה כי אם אין לך חלקים שמושכים הרבה מתח מהספק אז הוא גם לא ימשוך הרבה מהקיר.

1200W יקח יותר מ 650W למרות ששניהם יעבדו רק עד 400W למשל, אבל לא ממש בהרבה.

סך הכול P190 מארז טוב.

גדול ומרווח, חזק, איכותי, שקט, מאוורר צד נהדר, פילטרים לאבק לכל הINTAKES כולל למאוורר הענק, סיליקון בכל המקומות שצריך, כמות עצומה של חיבורי חשמל מהספק (חלקם מודולרים ואפשר להשאיר בחוץ)

כבלים עוברים מאחורי הלוח (סירקולצית אוויר טובה וסדר), פנס פנימי, מגירה לברגים, מגיע עם 5 מאווררים לא רעים בכלל(למרות שיש יותר שקטים או חזקים), כיוון 3מהירות למאווררים.

אז נכון שהוא טיפה פחות שקט מהP182 בגלל שיש לו מאוורר צד, אבל הוא עדיין מאוד שקט אם מכוונים אותו נכון.

נכון שהוא לא מאוורר כמו מארזי רשת פתוחים, אבל הוא מאוורר מעולה יחסים לP182 והרבה מארזים אחרים ומסוגל לאוורר גם מערכת QUAD SLI ו CF.

אני לא יודע אם זה מה שאתה צריך אבל זה מארז טוב.

פורסם

פשוט לא שווה את הכסף הרב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים