עבור לתוכן

הנתב התקלקל צריך חדש, עזרה.

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי נתב של Level One דגם WBR-3406TX ואני מחובר דרך בזק בינלאומי בחבילת Gamer במהירות של 3M דרך תשתית של HOT כבלים.

בזמן האחרון הרגשתי שהמהירות נמוכה מדיי ל3M אז בדקתי את זה לבד וגם עם נציג של בזק. חיברנו את המחשב ישירות למודם והגענו למסקנה שהבעיה בראווטר, הוא פשוט מספק לי מהירות הורדה של 1.5M במקום 3M.

היום קרה לי איתו משהו מוזר. הוא מתחבר ואז שאני מנסה לגלוש האתר הראשון עולה ואחר כך אני לא יכול לגלוש כאילו אין חיבור למרות שבראווטר אני בודק ואני עדיין מחובר, אז כנראה שהראווטר התקלקל ואני צריך חדש, פה אתם נכנסים (:

אני צריך בבקשה שתמליצו לי על ראווטר אלחוטי ואיכותי שיתאים לחיבור בתשתית כבלים ולא תהייה בעיה עם בזק גם כן.

התקציב הוא עד 400 ש"ח (עדיף לנצל את כל התקציב ושהדגם יהייה הכי חדש שאפשר) ואני רוצה מהאתר KSP.co.il סניף ת"א.

תודה מראש, מאור :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בוקר טוב,

מצטער שאני צריך להקפיץ פשוט הנושא עבר לעמוד השני וזה דיי דחוף לי.

תודה

פורסם

ניסית לעדכן לו את הקשוחה? האם יש לך אבטחה על הרשת אלחוטית שלך? כמה מחשבים ברשת?

יכול להיות שהגעת למסקנה חפוזה שהראוטר תקול. אם יתגלה שהוא אכן תקול, יש 3 ראוטרים טובים שנכנסים בתקציב שלך -

Edimax BR-6504n (מומלץ לבדוק קודם אם תוקנה הבעיה שהייתה לו בגרסת התוכנה הלוקאלית, או לקנות עם גרסה מקורית בינלאומית)

Edimax BR6216MG

Linksys WRT54GL

פורסם

Maor_Splinter, יש לך אזהרה על הקפצה בניגוד לחוקי הפורום.

הקפצת דיונים הינה פרסום שתי הודעות ברצף במטרה לקדם את הת'ראד במעלה הרשימה (הודעות מסוג "UP" וכדומה). הקפצה שכזו מותרת אך ורק לאחר 24 שעות מפרסום התגובה הראשונית! כל הקפצה שכזו לפני הזמן המותר תזכה את פותח הת'ראד באזהרה אלא אם כן הוסף מידע חדש ורלוונטי.

"עבר לדף השני" ו"דחוף" אינם תירוצים!

מה גם שכל דיון שני פה עכשיו הוא המלצה לנתב, search.gif היה נותן לך את התשובה אתמול.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים