פורסם 2008 ביולי 2817 שנים שלום,אני מעוניין לקנות מחשב נייד מדגם Toshiba Satellite A300-15Cבנתיים מצאתי אותו רק ב-wallashops ו-בחברת BUG אם ידוע לכם על עוד מקומות שמוכרים את הדגם הזה אשמח לשמוע.*אני צריך את המחשב לשימוש בבית ובחוץ, עבודות, מוזיקה, סרטים, ומשחקים בין היתררצוי לציין שמעולם לא קניתי מחשב נייד והדגם הזה של TOSHIBA נראה לי מתאים לכל הדרישות שליאשמח לקבל ביקורת על מחשב זה, ועוד הצעות על מחשבים ניידים עד תקציב 7,000 ש"חמעבד Intel® CoreTM2 Duo Processor T8300 2.4GHz 3MBכרטיס מסך ATI Mobility RadeonTM HD 3650 512 MBנפח דיסק קשיח שיספיק לכל המוזיקה הסרטים והמסמכים שתרצו - 320GB!זיכרון מורחב ומהיר 3096MB DDR2 667 MHzרמקולים מקוריים HARMAN KARDONמסך 15.4 קריסטלי, TruBrite® WXGA TFT High Brightness displayמצלמה מתקדמת הקוראת תווי פנים-Toshiba Face Recognitionתומך תקשורת אלחוטית WI-FI Draft-Nכונן צורב וקורא DVD superMultiקורא כרטיסי זיכרון, חיבורי סאונד, חיבורי טלוויזיה,מערכת הפעלה מקורית Microsoft Windows Vista Home Premiumמשקל החל מ- 2.7KGשנתיים אחריות בינלאומיתמחיר 7,000 ש"ח*ניתר להרחיב ל-4 שנים אחריות בתוספת תשלום של 915 ש"חהשאלה כמה זה משתלם להוסיף 915 ש"ח לעוד שנתיים אחריות?
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-xps-m1530-8600-red.htmעדיף לטעמי על סדרת הA300.מחשב קל יותר,מעוצב,סוללת 9 תאים,כ.מסך חזק יחסית לניידים של היום,3 שנות אחריות.אומנם יש הפרשים מינוריים לטובת הטושיבה כגון HD,מעבד,זכרון.עדיין לטעמי הXPS נותן תמורה טובה יותר.
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים אתה רציני? המעבד של DELL יותר חלש, כונן קשיח יותר קטן, פחות זיכרון, כרטיס מסך יותר מיושן, כרטיס רשת יותר ישן, אחריות של יבואן זעיר והמחיר אותו מחיר. איפה בדיוק ה-Dell נותן יותר תמורה? ב-Toshiba מקבלים אחריות של מפעיל, מפרט יותר מעודכן ואם אינני טועה גם סוללה של 9 תאים. מה שכן אינני אוהב את העיצוב החדש של Toshiba.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.