עבור לתוכן

קריסה של המערכת

Featured Replies

פורסם

אין כבלים נפוחים... עכשיו התקבלה קריסה עם הקובץ winlogon.exe...

מה שכן אני יודע שיש בעיה מסוימת עם המעבד... הטמפ' בו לא שוות והוא גורם לקריסות אם אני מנסה לאמץ אותו. אתם חושבים שהוא הבעיה היחידה? באחד ממסכי השגיאות קיבלתי משהו בסגנון inteppm... אבל בשאלה יש גם win32.sys ועוד כמה שאני יודע שמראים על דרייברים אז השאלה אם זה קשור למעבד..

תסרוק שוב עם ספיירור לבדיקת רוגלות הקובץ הנ"ל ברוב המקרים הוא וירוס

פורסם
  • מחבר

קשה לי להאמין שזה וירוס. פירטמתי את המחשב עוד פעם , התקנתי רק מערכת הפעלה ודרייברים בלי חיבור לאינטרנט.

פורסם

תראה,

פסלת זכרונות (זה קל).

בדקת את ה HARD DISK עם תוכנה יעודית לזה ? יש תוכנות של היצרן שאיתן אפשר לבדוק את הכונן פיזית... תעשה את זה וזה מוריד עוד משהו.

נתק כל התקן מיותר שמחובר למחשב, בכלל זה גם כרטיסים מיותרים, CD-ROM-ים מיותרים וכו' (אחרי ההתקנה איתם כמובן).

אם יש לך כ. מסך ON BOARD תשתמש בו ותסיר את החיצוני...

אם יש לך ספק כוח אחר (תקין בוודאות) - חבר אותו במקום הנוכחי, לצורך הבדיקה, ספק (פשוט) עולה 80-90 ש"ח, ושווה להחזיק אחד בבית...

אחרי שבדקת את עניין הדיסק, תוריד עדכון של הלוח אם מאתר החברה (כמובן אחרי שתתקין מערכת הפעלה מסודרת וחוקית כדי למנוע כל מיני שטיקים)

ותריץ מה שבדרך כלל גורם לקריסה שלך.

אם זה עדיין קורס עם ספק אחר, אחרי בדיקה כוננים, ובלי שום חומרה - זה לוח או מעבד.

הסבירות לבעיית מעבד - אפסית במעבדי אינטל, במעבדי AMD קיימת בעיית התחממות ולכן יש מצב.

יש כלים גם לבדוק את זה - תכנס לאתר החברה - ותוריד משם כלי לבדיקת המעבד.

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים