עבור לתוכן

קריסה של המערכת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. נתקלתי בקריסה של המערכת ועם ניתוח של קובץ הdump התקבל כיוון הבעיה הבא:

15h29fb.jpg

לאחר מכן ניתקתי את מודם הusb והמערכת קורסת שוב עם שגיאה אחרת:

k20ac9.jpg

זה לוקח לכיוון של רשת או לאן?

אחרקי השגיאה , כדי להדליק את המחשב אני לוחץ על הכפתור כרגיל והמחשב נדלק ל3 שניות נכבה , ומפעיל את עצמו מחדש. כשהוא נכבה לאותה שניה אני מכבה את הספק מאוחרה , מדליק אותו-ואז המחשב עולה ולאחר זמן מסויים שוב מתקבלת השגיאה

פורסם

בתור התחלה תנסה לאתחל את המחשב דרך הCD של ווינדווס ומשם את ה

RECOVERY CONSOLE

אח"כ הייתי ממליץ להריץ סריקה לאיתור ווירוסים.

פורסם

ntoskrnl.exe זה בד"כ דריברים.

פורסם

יש לך מודם USB? תעיף אותו

פורסם
  • מחבר

יש לי מודם USB ובמחשב הישן אני עובד איתו כבר 4 שנים בלי שום בעיה וגם עכשיו הוא עובד בו מצויין. אני מודע לכך שמודמים של USB עושים בעיות לכן ניתקתי אותו ואחרי הכל גם פרמטתי את המחשב החדש.

כל הדרייברים עכשיו מעודכנים. אני מחבר את המודם למחשב הישן שכמו שציינתי כבר עובד איתו 4 שנים מצויין ודרך הישן לחדש אני מחבר עם כבל מוצלב בין 2 כרטיסי הרשת ככה שהמחשב החדש שלא מצליח לעבוד עם המודם לא מתחבר דרך המודם ישירות אלא דרך כרטיס רשת בעקיפין.

פורסם

cnxetu.sys שייך לדריבר של המודם USB, הבעיה בו

בהצלחה

פורסם

אחרקי השגיאה , כדי להדליק את המחשב אני לוחץ על הכפתור כרגיל והמחשב נדלק ל3 שניות נכבה , ומפעיל את עצמו מחדש. כשהוא נכבה לאותה שניה אני מכבה את הספק מאוחרה , מדליק אותו-ואז המחשב עולה ולאחר זמן מסויים שוב מתקבלת השגיאה

לא ממש הבנתי מהתאור הזה מה בדיוק קורה שם, תוכל בבקשה להרחיב?

פורסם

כשהתחברת למחשב השני ע"י ה SHARING. הגדרת את החיוג לאינטרנט גם כ SHARED נכון ?

ובשביל זה הוא היה צריך להתקין את המודם גם אצלך...

יש לו בעיה עם הדרייברים של המודם.

נתק אותו. הסר את הדרייברים שלו (תעשה RESTORE או משהו) וכשאתה מחבר את הרשת שוב, תעשה SHARE על ה LAN ולא על החייגן. שים את החייגן קבוע ותריץ כמה זמן לראות אם יש קריסה.

פורסם
  • מחבר

לא ממש הבנתי מהתאור הזה מה בדיוק קורה שם, תוכל בבקשה להרחיב?

כן , כשהבעיה חוזרת אני עושה ריסטראט או מכבה-המחשב לא יעלה כרגיל אלא יגיע תוך שניה וחצי למסך הראשון שדרכו אם תלחץ DEL תיכנס לBIOS ואז שוב פעם יכבה את עצמו לשניה ויפעיל את עצמו מחדש ככה בLOOP. בשניה שהוא מכבה את עצמו אני מכבה אותו מהספק ואז מדליק את הספק , מדליק את המחשב והוא עולה כרגיל.

Eladisimo

הגדרתי שיתוף במחשב הישן שמחובר עם המודם , חיברתי את הכבל המוצלב וקיבלתי ישר חיבור בלי להגדיר שום דבר בכרטיס הרשת שבמחשב החדש ובלי להתקין את הדרייברים של המודם במחשב החדש , הוא זיהה אותו לבד ואפילו הוסיף חיבור שער:

29fw7xv.jpg

נ.ב כשהמודם מחובר בצורה הזאת , אני לא מקבל מסך כחול , במקום זה המחשב קופא והבעיה עם הכיבוי וההדלקה היא אותו דבר.

פורסם

ניסית להתקין מחדש WINDOWS ?

או לפחות לבצע סריקת וירוסים ב BOOT ?

AVAST ועוד אנטי וירוסים מאפשרים סריקה לפני עליית המחשב.

תנסה סריקת וירוסים, יכול להיות שזה תוכנתי ולא חומרתי.

פורסם
  • מחבר

זה לא וירוסגים פירטמתי כמה פעמים עם כמה גרסאות... זה בטוח לא המודם נכון?

פורסם

כן , כשהבעיה חוזרת אני עושה ריסטראט או מכבה-המחשב לא יעלה כרגיל אלא יגיע תוך שניה וחצי למסך הראשון שדרכו אם תלחץ DEL תיכנס לBIOS ואז שוב פעם יכבה את עצמו לשניה ויפעיל את עצמו מחדש ככה בLOOP. בשניה שהוא מכבה את עצמו אני מכבה אותו מהספק ואז מדליק את הספק , מדליק את המחשב והוא עולה כרגיל.

זה גורם לי לחשוב יותר בכיוון של לוח-אם.

תפתח את המארז ותסתכל אם ישנם קבלים נפוחים על הלוח.

פורסם
  • מחבר

אין כבלים נפוחים... עכשיו התקבלה קריסה עם הקובץ winlogon.exe...

מה שכן אני יודע שיש בעיה מסוימת עם המעבד... הטמפ' בו לא שוות והוא גורם לקריסות אם אני מנסה לאמץ אותו. אתם חושבים שהוא הבעיה היחידה? באחד ממסכי השגיאות קיבלתי משהו בסגנון inteppm... אבל בשאלה יש גם win32.sys ועוד כמה שאני יודע שמראים על דרייברים אז השאלה אם זה קשור למעבד..

פורסם

בדקת זכרונות עם MEMTEST86 ?

יש לך סטיקי עם הסבר מלא על זה...

פורסם
  • מחבר

בדקתי עם הגירסה האחרונה... 2.01 , אחרי כמה שעות הבדיקה הסתיימה ולא היו שגיאות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים