עבור לתוכן

החלפת כרטיס זיכרון לא מצליחה.

Featured Replies

פורסם

אנ מנסה להחליף כרטיס זיכרון במחשב.

כשאני מחליף ומדליק את המחשב הוא נותן לי כמה צפצופים (שאני יודע שמשמעותם היא בעיה עם הזכירון), הכל כאילו ממשיך לפעול אבל אני לא מקבל כלום במסך.

ניסיתי להחזיר את הקודם והכל היה בסדר.

ניסיתי להוסיף לו את הכרטיס זיכרון השני שאליו אני מנסה להחליף ככה שיהיו סניהם ואז אני אוריד את הראשון אבל גם אז יש אותה בעיה. לא משנה באיזה סלוט אני שם אותו.

חפרתי בביוס ולא מצאתי שם פיתרון. ניסיתי להחזיר אותם לברירות המחדל וזה גם לא עזר.

רעיונות?

תודה.

פורסם

בדוק אם הלוח תומך בכלל בסוג הזיכרון שאתה מנסה להרכיב.

או לחילופין-

כתוב פה את דגם לוח האם ואת דגם הזיכרון (תוכל למצוא בתוכנת ניטור חומרה כלשהי, כגון PC WIZARD)

פורסם

הזכרון דפוק. אם הכנסת הזיכרון גורמת לצפצוף - הסבירות הכי טובה היא שהוא דפוק.

האם הוא עבד במחשב הקודם ?

האם הוא אותו סוג ותדר כמו הנוכחי ?

שלוף את הזכרונות, תביא צילום שלהם במצלמה דיגטלית (משני הצדדים)... ואת סוג הלוח אם...

פורסם
  • מחבר

הנוכחי 256Mb ב333Mhz ואני מנסה להחליף ל256Mb ב266Mhz.

שניהם של אותה חברה (nanya).

הזכרון עובד בסדר גמור על מחשב אחר...

לגבי הדגם של הלוח אם אני אוכל להחזיר לכם תשובה מחר.

פורסם

עקרונית, לא תוכל לערבב תדרים שונים. אלא אם הזכרונות תומכים הריצה במצב תאימות (כלומר שה 333 ירוץ במהירות של 266).

טתבדוק בדגם של הלוח אם הוא תומך בזכרונות 266, יש מצב שתצטרך לשחק עם המהירות של הלוח בשביל זה.

פורסם
  • מחבר

א. אני זוכר שבלוח אם אחר שמתי מתישהו 2 תדרים שונים...במקרה הזה הוא פשוט עובד לפי האיטי יותר לא?

ב. אם הוא תומך ב-333 למה שלא יתמוך בפחות? ההגבלה היא עד תדירות כלשהי בד"כ...לא מתדירות מסויימת

פורסם

אני משער שזה נכון. אין לי מקור להשוואה/בדיקה כי מעולם לא ניסיתי פשוט. השאלה היא רק האם יש תמיכה בלוח ל BUS לעבוד עם מכפלת מהירות כזאת.

לפעמים הלוח מאד נוקשה בנושא ולא מאפשר משחקים כלאה.

פורסם

יתכן שהזיכרון תקול. תוכל לנסות אותו במחשב אחר.

מבחינת הגדרות: תוכל גם לנסות לאפס את הגדרות הביוס כשהזיכרון התקין מחובר, ולאחר מכן לחבר את השני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים