עבור לתוכן

תגידו זה הגיוני שהוינדוס אוכל לי ככה את כל הזכרון??

Featured Replies

פורסם

תגידו זה הגיוני שהוינדוס אוכל לי ככה את כל הזכרון??

או בגלל ?SP3 או שיש משהוא לא בסדר אצלי??

[attachment deleted by admin]

פורסם

הגיוני מאוד.

1)אתה מפעיל את האנטי וירוס שלוקח זיכרון אף על פי שאני משתמש גם באנטי וירוס של avg ולפי הניסיון שלי הוא האנטי וירוס שלוקח הכי מעט זיכורן ביחס לאבטחה.

2)בדר"כ כשאתה מתקין מערכת הפעלה של xp אמורים לפעול בערך כ-20-22 תהליכים,ואצלך 37.

הnvidia desktop manager גם לוקח זיכרון,תזכור שיש עוד כל מני תהליכים שפועלים כתוצאה מהתקנת תוכנות למיניהן.

יש לי עצה אבל הסיכון על אחריותך!.

קיצר זה בסדר אבל אם אתה רוצה אולי להוריד את צריכת הזיכרון go to->start->run->msconfig->services

תסמן את האופציה להסתיר את התהליכים של מייקרוסופט ותוריד את הסימון מתהליכים שלא נחוצים.

אין עוד הרבה מה לעשות חוץ מלקנות עוד זיכרון פנימי:D

פורסם
  • מחבר

הבנתי..

אני ינסה את מה שאתה אומר אבל בקיצור זה סביר....[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 14:53:21

הגיוני מאוד.

1)אתה מפעיל את האנטי וירוס שלוקח זיכרון אף על פי שאני משתמש גם באנטי וירוס של avg ולפי הניסיון שלי הוא האנטי וירוס שלוקח הכי מעט זיכורן ביחס לאבטחה.

2)בדר"כ כשאתה מתקין מערכת הפעלה של xp אמורים לפעול בערך כ-20-22 תהליכים,ואצלך 37.

הnvidia desktop manager גם לוקח זיכרון,תזכור שיש עוד כל מני תהליכים שפועלים כתוצאה מהתקנת תוכנות למיניהן.

יש לי עצה אבל הסיכון על אחריותך!.

קיצר זה בסדר אבל אם אתה רוצה אולי להוריד את צריכת הזיכרון go to->start->run->msconfig->services

תסמן את האופציה להסתיר את התהליכים של מייקרוסופט ותוריד את הסימון מתהליכים שלא נחוצים.

אין עוד הרבה מה לעשות חוץ מלקנות עוד זיכרון פנימי:D

הבנתי..

אני ינסה את מה שאתה אומר אבל בקיצור זה סביר?

פורסם

ככה זה צריך להיות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה חבר :xyxthumbs:

ולגבי VISTA 64? כולל וינדס דרים..

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה סיפור לגמרי שונה,אבל בלי הרבה דיבורים והסברים זה בסדר גמור.

אני חייב להוסיף:

עצה שלי זה שונה מהעבודה ב 32 bit אז בכל זאת הייתי ממליץ לך ללכת לכיוון ה32 bit.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי...

אבל אני כבר ב64 BIT וזה ממש מפלצת עם המפרט שיש לי... (מפרט 1) ואני ממש מבסוט חוץ מכמה בעיות שעוד לא ממש הסתדרו כמו צפיה בTV בVMC ועוד..

אבל בכול אופן שוב תודה!! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים