עבור לתוכן

מפרט למחשב HTPC ב-3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מעוניין במפרט שיחובר לטלויזיה SONY BRAVIA 32" HD READY.

הדברים היחידים שחשובים לי זה שיהיה הארדיסק של טרה (או 2 של 500) ושהוא יהיה מקורר היטב ושקט.

אני זקוק גם לשליטה כלשהי על המחשב (אם ניתן לשלוט במחשב בצורה מלאה עם שלט,אז אני מעדיף את זה).

אין צורך במסך או ציוד היקפי שלא אוזכר כאן.

אם יש צורך להעלות את הסכום, אפשרי.

שאלה נוספת שקשורה: האם באמת יציאת ה-HD שבאה עם חלק מלוחות האם מספקת את אותה האיכות שכרטיס מסך שתוכנן להציג HD ?

תודה!

פורסם

מפרט:

כמות מוצרים סה"כ

1 AMD Athlon (4850e ) 2500MHz (45W)-Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETA

370.00 ש"ח

1 Arctic-Cooling Alpine 7 for 775/AM2/939/754 - PWM - RETAIL

71.28 ש"ח

1 GIGABYTE GA-MA78GM-S2H (AMD 780G) - mATX

449.00 ש"ח

1 2GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original

226.00 ש"ח

2 WD 500GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II

724.00 ש"ח

1 SAMSUNG DVR-S223F x22 (BLACK) DUAL LAYER SATA- RETAIL

129.00 ש"ח

1 Hauppauge - PVR150MCEKIT - Personal Video Recorder

345.35 ש"ח

1 ANTEC Desktop case NSK2480 - 380W

479.00 ש"ח

1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד)

170.00 ש"ח

סך הכל לתשלום: 2,963.63 ש"ח

סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 2,874.72 ש"ח

www.zigzag2000.co.il

מעבד כפול ליבה חסכוני וקריר + קירור שקט של AC, לוח מבוסס ערכת שבבים 780G ייעודי למערכת HTPC (כולל Firewire, כרטיס מסך ATI 3200 DVI/HDMI, כרטיס קול מובנה Realtek ALC889A עם תמיכה ב-DolbyDigital 5.1), זיכרון 2GB, שני כוננים שקטים בגודל 500GB כ"א, צורב DVD עם פעולה שקטה, כרטיס TV ולכידה עם שלט MCE, מארז HTPC וספק שקט.

עקרונית, המעבד במפרט כבר מגיע (לפי ביקורות משתמשים) עם קירור שקט, כך שאולי אפשר לוותר על הקירור הנוסף

לגבי הכרטיס TV של Hauppauge, מומלץ לברר עם החנות שאתה קונה לגבי תאימות למערכות הפעלה XP Meida Center ו-Vista.

אם יש צורך להעלות את הסכום, אפשרי.

עקרונית המפרט שניתן יספיק בהחלט לצפיה גם לצפיה ב-1080P. לשפר את המפרט אפשר בלקיחת 4GB זיכרון (מיותר אם אין שימוש ב-Vista), או מארז וספק אחרים לפי טעמך

שאלה נוספת שקשורה: האם באמת יציאת ה-HD שבאה עם חלק מלוחות האם מספקת את אותה האיכות שכרטיס מסך שתוכנן להציג HD ?

בלוח הנ"ל בהחלט כן.

פורסם
  • מחבר

איך זה עובד כל הקטע עם השלט? יש צורך לקנות גם עכבר ומקלדת? אני צריך איכשהו לעבור בין תיקיות ולבחור סרטים...

שאלה נוספת, במידה וארצה בעתיד להוסיף עוד הארדיסק, יהיה לי מקום במארז הזה? אם לא, אני מעדיף לקנות הארדיסק אחד של טרה כדי שתהיה לי אופציה להוסיף עוד לאחר מכן.

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

בנוסף לשאלות בפוסט הקודם, אפשר בבקשה לקבל מפרט מקביל של INTEL (אם אפשרות חריגה של כ-300 ש"ח)?

תודה רבה!

פורסם

איך זה עובד כל הקטע עם השלט? יש צורך לקנות גם עכבר ומקלדת? אני צריך איכשהו לעבור בין תיקיות ולבחור סרטים...

שאלה נוספת, במידה וארצה בעתיד להוסיף עוד הארדיסק, יהיה לי מקום במארז הזה? אם לא, אני מעדיף לקנות הארדיסק אחד של טרה כדי שתהיה לי אופציה להוסיף עוד לאחר מכן.

תודה רבה!

יש צורך בעכבר ומקלדת. לביקורת ופרטים נוספים על הכרטיס והשימושים בו אפשר לקרוא כאן:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3427478,00.html

המארז כולל מקום לשני הרדיסקים ושני כוננים אופטיים (צורב/CD)

אם בעתיד מתוכנן להוסיף כונן קשיח נוסף - רצוי לקחת עכשיו כונן 1TB בודד (זאת למרות שעקרונית אפשר בעזרת מתאמים לחבר הרדיסק נוסף באחד מהמקומות המיועדים לכונני CD, או לקנות הרדיסק חיצוני שיתחבר ל-USB)

בנוסף לשאלות בפוסט הקודם, אפשר בבקשה לקבל מפרט מקביל של INTEL (אם אפשרות חריגה של כ-300 ש"ח)?

תודה רבה!

אין אפשרות להתאים למפרט מבוסס אינטל לוח ברמתו של ה-780G הקיים במפרט (כרטיס מסך מובנה עם יכולת להריץ Full HD, כרטיס קול DolbyDigital ו-HDMI). כיוצא מכך, מפרט מבוסס אינטל יעלה יותר (הן מהעובדה שמעבד מקביל ברמה יקר יותר, והן מהצורך להתאים כרטיס מסך עם יכולת להריץ סרטים באבחנה גבוהה בצורה טובה), זאת ללא שום סיבה וצורך מיוחד למפרט כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים