עבור לתוכן

עזרה בבחירת זכרונות DDR3 עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

כבר פתחתי פה דיון לפני זמן קצר..

והיום כשבררתי גליתי שמה שאני מחפש לא נמצא ב SKYPC ... שם אני קונה את המחשב,

המערכת להיה מורכבת מ Q9450 ולוח

Asus P3E5 Primium wifi

עד עכשיו התלבתתי אילו זכרונות ובסוף החלטתי ...

OCZ Reaper 2x2048 1600 Mhz CL 7-7-7-24

ואם לא

OCZ Platinum 2x2048 1600 Mhz CL 7-7-7-24

עכשיו בסקיפיסי אמרו לי שהם לא מחזיקים אותם ושהם לא יציבים ויש להם בעיית תאימות קשה..

ואמרו לי ללכת על

Mushkin 2x2048 1600 Mhz CL 7-7-6-18 שעולים 250 ש"ח יותר ...

האם כדי ...ואהם זה בכלל נכון?

פורסם

אני לא יודע על בעיות תאימות עם הזכרונות של OCZ

(בדקתי באתר של ASUS והלוח כן תומך בזכרונות של OCZ אבל היה את הדגם הזה OCZ3T1600XM2GK שהוא מסדרת הטיטניום לא הריפר או הפלטינום)

אבל MUSHKIN הם חברה מצויינת ובאמת שווה להשקיע קצת יותר בשבילם בייחוד סדרת ה-XP שהיא סדרת האקסטרים שלהם!!!

דרך אגב MUSHKIN לא מופיעים בתור תואמים ללוח אבל כמעט בשום חברה שבדקתי תאימות זכרונות לא ראיתי את MUSUKIN למרות שאין להם בעיות תאימות אף פעם (כנראה שMUSHKIN לא נותנים זכרונות לבדיקות תאימות)

פורסם

אם כל הכבוד למושקין XP ה-OCZ REAPER זכרונות מעולים ואני לא חושב ששווה לשים עוד 250 שקל על המושקין כאשר יש לך OCZ REAPER במחיר נמוך יותר..

פורסם
  • מחבר

בוא נגיד שכנראה שזה מה שיקרה .. אני אשים את הכסף..רק כדי לקנות את המחשב בחנות אחת ולא לקנות חלקים בחנות אחרת...

השאלה היא מה באמת יותר טוב...

ואם באמת יש בעיות תאימות..כי זה קצת מציק לי..מצד אחד אם יש בעיות תאימות - זה דבר חשוב לדעת..

דבר שני - אם אין בעיות תאימות זה מכעיס מאוד שאמרו לי דבר כזה.. ואולי אני אשקול לא להרכיב את המחשב אצלהם..

פורסם

מבחינת מה יותר טוב.. ה-OCZ טובים יותר..

מבחינת תאימות אחרי חיפושים בגוגל לא מצאתי שום דבר שתומך בטענה שהזכרונות האלה עושים בעיות עם הלוח הספציפי הזה..

פורסם
  • מחבר

ושווה לקנות זכרונות במקום אחר?

פורסם
  • מחבר

אני מאמין בלב שלם שזה ה 7-7-7-24

וזו טעות.

פורסם
  • מחבר

התזמונים לא יהיו נוראים בשלב הזה?

חשבתי לקחת משו עם תזמונים יותר שפויים...(תאמת אני לא לגמרי מבין את הקטע של התזמונים עד הסוף... פשוט 9-9-9-28 נשמע לי הרבה)

(חוץ מזה שחובה OC ללוח בשבילם...)

פורסם

9-9-9-28

זה כשתריץ אותו על 2000

אם תריץ אותו על 1800

זה 8-8

אם 1600

זה 7-7

וכך הלאה

תאכלס תוכל להריץ על 1700 ב7-7-7-24 בלי בעיית יציב, יתן לך גם מהירות מעולה וגם תזמונים מעולים

פורסם

לגבי התזמונים הגבוהים לכאורה, במעבדי אינטל החדשים ההשפעה של התזמונים על הביצועים היא זניחה!

פורסם

^^

כפי שאמרתי

שים את המפלצת הזאתי ב1700MHZ (תהיה צריך OC כדי להגיע לזה)

עם תזמונים של 7-7-7-24

או אפילו 1800MHZ (זה כבר OC די כבד, תהיה צריך לעלות FSB ל450 לפחות)

ואתה תקבל ביצועי זכרון מדהימים ;D

דרך אגב

לקחת 2000MHZ זה טוב אך ורק אם אתה הולך להגיע לFSB של 500MZ לפחות, אחרת גם 1600 יספקו אותך מעל ומעבר.

פורסם

שים את המפלצת הזאתי ב1700MHZ (תהיה צריך OC כדי להגיע לזה)

עם תזמונים של 7-7-7-24

או אפילו 1800MHZ (זה כבר OC די כבד, תהיה צריך לעלות FSB ל450 לפחות)

ואתה תקבל ביצועי זכרון מדהימים ;D

דרך אגב

לקחת 2000MHZ זה טוב אך ורק אם אתה הולך להגיע לFSB של 500MZ לפחות, אחרת גם 1600 יספקו אותך מעל ומעבר.

יש משהו שלא כלכך ברור לי, הרי מהירות הזכרון נקבעת בצורה סנכרונית כדלהלן: FSB * 2 = מהירות הזכרון. ולפי מה שאתה אומר זה FSB * 4 = מהירות הזכרון.

ז"א שלפי מה שידוע לי, לוח עם תדר FSB של 400Mhz יעבוד במחלק 1:1 עם זכרונות בתדר אפקטיבי של 800Mhz ומעבד עם אפיק FSB של 1600Mhz. אך לפי דבריך, התדר האפקטיבי של הזכרון יהיה 1600Mhz.. משהו פה לא ברור לי דיו, אשמח להארה בעניין.

פורסם
  • מחבר

שאלה לי אליכם... אני קונה לוח חדש שתומך ב 1600 FSB ומעבד (Q9450) שתומך ב1333FSB

אני בכלל מתבלבל...

אז כדי לקנות אותם אתם אומרים....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים