פורסם 2008 ביולי 2717 שנים יש לי בעיה של ניתוקים מהנתב האלחוטי לפעמים אני מנסה להגדירו מחדש וה PS3 לא מוצא אותו לאחר כמה ניסיונות הוא כן מוצא לפעמים. יש לי נתב LINKSYS WRT300N ללא הצפנה כעת והוא נמצא בממד למרות שזה לא משנה אני חושב מכיוון שכשהוא מוצא אותו אז איכות הקליטה מגיע ל 80 % יש למישהו רעיון ???
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים ניתוקים קראו לי רק כשירדתי לאיזור ה40% בקליטה (וגם זה כמעט נעלם עם עדכוני תוכנה של הPS ושל הנתב)
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים מחבר גם אחרי העידכון זה קרה לי גם אתמול הוא לא מצא את הנתב CANNOT FIND THE ACCESS POINT אבל היום הוא מצא ואפילו עידכן לי את NBALIVE 2008 לאחר חודשים של ניסוי ותהיה טוב אני מקווה שזה רק זמני תודה על העזרה
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים אם התשתית אינטרנט שלך היא של HOT אז יש בעיות עם הגישה לראוטרים של לינקסיס ואת זה אמר לי נציג תמיכה בכיר שלהם.גם לי יש בעיות ואני ממתין לטכנאי של הוט שיבדוק את הענין
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים מחבר לא אין לי HOT אני מחובר ל ADSL אבל בכל מקרה כרגע הכל עובד יפה מאד ולא עשיתי כלום לך תבין בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה עם HOT
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים אם התשתית אינטרנט שלך היא של HOT אז יש בעיות עם הגישה לראוטרים של לינקסיס ואת זה אמר לי נציג תמיכה בכיר שלהם.גם לי יש בעיות ואני ממתין לטכנאי של הוט שיבדוק את העניןניסית tomato?
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים אם התשתית אינטרנט שלך היא של HOT אז יש בעיות עם הגישה לראוטרים של לינקסיס ואת זה אמר לי נציג תמיכה בכיר שלהם.גם לי יש בעיות ואני ממתין לטכנאי של הוט שיבדוק את העניןאתה יודע אם זה קורה גם בחיבור חוטי לראוטר? כי אני באותו מצב.. מצד שני הווי עובד מעולה עם הראוטר ותשתית הוט.
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים מחבר ניסית tomato?למה אני צריך TOMATO ? מה זה בכלל? סליחה על השאלהבכל מקרה זה עובד לי טוב מאוד עכשיו ללא שום ניתוקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.