עבור לתוכן

Torrentleech חוצפנים!

Featured Replies

פורסם

ניסיתי להיכנס לאתר ולא הצלחתי, ביררתי בערוץ שלהם והתברר לי שנחסמתי בגלל שסחרתי בחשבונות :s05:

מוזר... אפילו לא היו לי הזמנות.

בקיצור, אם זה קרה לי ואני באמת לא סחרתי בחשבונות, אז בטח עוד אנשים נחסמים סתם ללא סיבה, ניסיתי לומר להם אבל זה לא מעניין אותם בכלל.

זהו, סתם רציתי שתדעו.

פורסם

בדר"כ חוסמים לפי אייפי

סביר להניח שנפלת על אייפי שנכנס ל"רשימה השחורה" שלהם.

תנתק את החיבור לDSL(לא להתנתק ולהתחבר לאינטרנט,אלא לנתק למשק את החוט שמתחבר לשקע הטלפון)

תחכה כמה דקות ואז תחבר מחדש-תראה מה קורה ותגיד פה

פורסם

מה זה יעזור הוא קיבל באן...

פורסם
  • מחבר

אכן, קיבלתי באן , לא משנה הIP. ממש מעצבן.

פורסם

יופי קיבלת באן... זה לא המקום, לא הנושא, במיוחד לא עם כותרת כזאת ונגד ההגיון הבריא.

ואם זה לא ברור מספיק:

Warez, Hacking, Cracks, ותוכן לא חוקיות הם לא נושא לדיון בפורום ואין לפרסם דיונים או הודעות בעלי תוכן זה. הכוונה היא אפילו לא לציין שמות של קבצים מסוג זה, ובטח שלא הורדות ישירות או דרך כל תוכנה אחרת.

אז הדיון הזה נעוץ כבר זמן מה בפורום כללי ע"מ להבהיר.

אני חושב שצריך להיות מובן לכל משתמש שאין מקום בפורום לדיונים הקשורום באתרי טורנט/אמיול/הורדות ישירות/כל P2P אחר.

בנוסף לך, הדיון שלך הוא בכלל לא דיון, אלא סתם הצהרה. ו...

הודעות סתמיות וחסרות תוכן (לרבות הודעות המצטטות הודעה אחרת ללא תוספת תוכן), או כל סוג של ספאם, לא מקובלים. דאגו לפתוח דיונים ולפרסם הודעות בעלות תוכן ומטרה. אנא הימנעו מפרסום הודעות ללא כל תועלת לדיון. למשל, ציטוט הודעה קיימת ללא שום תוספת תוכן, לא תורמים דבר לדיון, ולכן נחשבים להודעת ספאם. אם יש לכם דעה דומה לזו של אדם אחר, הרחיבו אותה. ואם אין לכם איך, הימנעו מלהגיב. זכרו: מעט הודעות איכותיות עדיפות על הרבה הודעות ספאם. כמו כן, ת'ראדים ללא מטרה, שנועדים רק כדי לומר משהו כמו "קנו לי מחשב חדש!" אסורים בהחלט. מטרת הפורום היא דיונים, ולא הצהרות.

אי לכך, israelnba, יש לך אזהרה (לפחות). זאת אזהרה שניה שלך, בשלישית תורחק/תושתק מהפורום באופן זמני או לצמיתות.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים