עבור לתוכן

cd rom asus 52x

Featured Replies

פורסם

מה אתם אומרים על הסידי הזה?

פורסם

מה אתם אומרים על הסידי הזה?

הוא יכול להיות חביב, כי אולי אסוס פתרו בו את המכאובים שהיו לRevisionים מסויימים של כונני הX50 שלהם, וגם אם לא אתה צריך לזכור דבר אחד, במידה ואתה מקבל את הכונן עם אחריות של ליגד, שאתה מקבל אחריות מאחד מהיבואנים ההגונים והאמינים בארץ, כלומר ליגד.

פורסם
  • מחבר

ןמי הוא הסידירום המוביל?

פורסם

ACTIMA 52X הוא מצויין (יש לי אותו) רק חבל שהוא קורא CDRWs יחסית לאט.

אין שום CD-ROM מושלם שאני שמעתי עליו.

פורסם

ןמי הוא הסידירום המוביל?

הסידירום המוביל זה זה שיקבל את הכסף שלך בסופו של דבר.

אני חושב שהX52 של אסוס יכול להיות משהו טוב מאוד, כי בסה"כ הX50 שלהם היו מעולים, וגם עבדו מעולה עם CDRW ודיסקים צרובים, אפילו הכי רקובים שיש.

באופן כללי, אם אין לך DVD בבית ויש לך עוד קצת כסף להוציא, אני הייתי ממליץ שתלך כבר על גDVD.

פורסם
  • מחבר

יש לי DVD, פשוט אני לא רוצה לאמץ אותו.

ויש דיסקים שהוא לא כל כך מסתדר איתם.

פורסם

יש לי DVD, פשוט אני לא רוצה לאמץ אותו.

ויש דיסקים שהוא לא כל כך מסתדר איתם.

איזו שטות זאת !

יש לי טלויזיה אבל אני לא רואה הרבה תוכניות כדי לא לאמץ אותה

השקעתי את מיטב כספי בצורב אבל אני משתדל למחוק קבצים מהמחשב במקום לצרוב אותם כדי לא לאמץ את הצורב.

אם יש דיסקים שהוא לא מסתדר איתם למה אתה חושב שכונן אחר כן יסתדר ?

ואולי יש בכלל בעיה בכונן ה-DVD שלך שגורמת לו לא לקרוא טוב דיסקים מסוימים ? (זאת יכולה להיות בעיה של עדשה מלוכלכת או בעית חומרה כלשהי).

CD ROM בכלל זה מוצר שעבר זמנו והוא יעלם במוקדם או במאוחר מהשוק כיוון של-DVD יש התאמה בקריאה (והיום גם בכתיבה ! ) של תקליטורים רגילים.

פורסם

יש לי את האסוס X52 ואין לי משהו רע במיוחד לומר עליו... הוא רק יוצא ונכנס לאט ביותר בשל מהירויות הסיבוב המדהימות שהוא מגיע אליהן.

פורסם

יש לי את האסוס X52 ואין לי משהו רע במיוחד לומר עליו... הוא רק יוצא ונכנס לאט ביותר בשל מהירויות הסיבוב המדהימות שהוא מגיע אליהן.

צודק שהוא נפתח לאט יש לי את ה x50 אבל הוא מאוד מהיר !!! אני מרוצה ממנו

אני קניתי אותו עם גירסת קושחה 1.4

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים