עבור לתוכן

מחפש נייד,עד 5500 ש"ח,אשמח להמלצות

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה,חשבתי על לקנות נייד עד 5500 ש"ח

רצוי שזיכרון יהיה 2 ג'יגה,שיהיה בערך 250 ג'יגה

שיהיה 15',ומשקל כמה שפחות למרות שהכי לא משמעותי

עכשיו השאלה העיקרית שלי היא ,האם כדאי לקנות נייד ללא כרטיס מסך,בסביבות ה4500,וב1000 ש"ח לקנות כרטיס מסך חיצוני?

או לקנות הכל ביחד ב5500 ?

אשמח להמלצות,הצרכים שלי הם בסיסים לא הולך להסתובב איתו בכמויות למרות שמהשקל דיי חשוב לי,

שאני אוכל לשחק משחקים נורמלי,לא מדבר על משו כבד אבל בכל מקרה,

חשוב שיהיה יציאת HDMI,לפחות אחת.

תודה מראש :)

פורסם

עכשיו השאלה העיקרית שלי היא ,האם כדאי לקנות נייד ללא כרטיס מסך,בסביבות ה4500,וב1000 ש"ח לקנות כרטיס מסך חיצוני?

או לקנות הכל ביחד ב5500 ?

כרטיס מסך חיצוני?! אתה בטוח שלזה אתה מתכוון? זה דבר די בחיתוליו, לא כלכך מוצלח בשלב זה ובהחלט לא משתלם כלכלית. אני בשוק שמוכרים את זה בארץ ועוד ב-1000 ש"ח, איפה ראית כזה דבר? ה- ASUS XG עולה משהו כמו 500$ בארה"ב.

חוץ מזה, לא סיפקת מספיק אינפורמציה על מנת לתת לך המלצות רלוונטיות. כדאי לך לענות על השאלות של המפרט בסטיקי (כולל פירוט של המשחקים שאתה רוצה לשחק, הבהרה יותר טובה לגבי המשקל וכ"ו)

פורסם
  • מחבר

אוקיי ,הבנתי חחח

טוב אז מכרטיס מסך חיצוני אפשר לשכוח.

משקל?גג 2.7....

משחקים?אין לי משחקים ספציפיים שאני מתכוון אליהם אבל,נגיד שהכרטיס מסך יהיה 8400[cod 4 וכו',לא על הרזולוציה גבוהה שירוץ חלק וזהו]

אממ מה עוד?

מוכר בחנות הציע לי את המחשב

GIGABYTE W566N

עם המעבד Intel Core 2 Duo T9300

כרטיס מסך שיהיה 8400,משקל גג 2.7...15.4 אינץ'.

פורסם
  • מחבר

אין לאף אחד נייד מומלץ בטווח הזה? + - ?

פורסם

אם אתה לא צריך משחקים אתה יכול לקנות מחשב בהרבה יותר זול!

בשביל סרטים לא צריך חומרה חזרה במיוחד.

סדרת INSPIRON של DELL די מספקת את הסחורה במקרה זה, ותעלה לך פחות.

פורסם

ה-W566N שהציעו לך בהחלט טוב. שים לב שאין בו HDMI אלא DVI (לא יכול להעביר קול, אבל כן מעביר תמונה דיגיטלית).

זה גם אופציה טובה:

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8937

מעבד חלש יותר ואחריות לשנה בלבד (אבל של IBM), אבל מסך יותר טוב (בהרבה), וכרטיס מסך יותר טוב (בקצת). היתרון הוא שמדובר במחשב מסדרת עסקית של Lenovo (איכות בניה מעולה).

אם חשוב לך HDMI וכרטיס מסך 8400M - חפש בכיוון של סדרת ה-HP Pavilion DV6000.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים