עבור לתוכן

ייעוץ לפני קנייה

Featured Replies

פורסם

שלום..ברצוני לרכוש מצלמה דיגיטלית לצרכים אישיים,לצילום ביתי,נופים ,טיולים וכו'..כלומר לא מקצועי אבל גם לא סתם..חשוב שתיהיה קומפקטית ולא גדולה.עם וידאו וסאונד,עד 1200 ש"ח,חשבתי שאולי מי שמבין בתחום יכול להמליץ לי,חשבתי ללכת על אולימפוס,האם יש דגם מומלץ,לפי הנתונים שביקשתי?האם יש גם של חברה אחרת שנראה לכם יותר טוב מאולימפוס??הבנתי שכדאי בערך 8 מגה פיקסל,מה לגבי הזום?כדאי להתפשר והאם מספיק 5 זום אופטי-דיגיטלי?האם קיים דגם בעברית והאם הוא פחות טוב מאחרים?

לתשובתכם אודה!

פורסם

להוציא את ה-SP570, לאולימפוס אין כיום מצלמות חיישן-קטן מוצלחות. ואת זה אני כותב כאחד שמשתמש בשתי מצלמות דיגיטליות שלהם (אחת קומפקטית, השניה DSLR).

לצילום נופים מה שחשוב זה הצד הרחב של העדשה, לא מכפלת הזום (הסבר מפורט כאן). מצלמות קומפקטיות מומלצות שכוללות עדשה כזו ושנכנסות פחות או יותר לתקציב תוכל למצוא ברשימה שבהודעה הזו.

פורסם

מה לגבי הזום?כדאי להתפשר והאם מספיק 5 זום אופטי-דיגיטלי?

אני לא בטוח מה הכוונה, אבל אל תתייחס לזום דיגיטלי, אלא רק לזום אופטי. זום דיגיטלי רק מוריד מאיכות התמונה, והוא גימיק שמכניסים למצלמה כדי שתמכור יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה על תגובותיכם,לגבי הזום הבנתי שהזום האופטי הוא חשוב ולא ללכת על מה שגבוה בהכרח,אבל לא ממש מצאתי בקישור מגוון אופציות למצלמות,אולי בכל זאת תמליצו לי על אולימפוס?ראיתי באתר מסוים דגם שלהם FE310,FE340,FE290,840,אתם ציינתם SP 570 שלא מצאתי פרטים אודותיו,מה נראה לכם כדאי לצילום אישי י,לח'ברה טיולים וכו'?עד 1200 ש"ח?איזה דגם חדשני ?ועוד שאלה:היכן כדאי לרכוש את המצלמה(חוץ מהאינטרנט),במקומות כגון אופיס דיפו שעורכות "מבצעים" או בחנויות צילום רגילות?

תודה רבה ויום טוב ::)....! :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים