פורסם 2008 ביולי 2617 שנים היי,אני מתלבט איך לחבר את המחשב שלי למסך full HD חדש שקנינו.כפי שאני מבין, מבחינת ווידאו אין בעיה כי החיבורים זהים.מבחינת אודיו זה גם לא משנה, כי הכרטיס מסך לא מוציא סאונד ל-HDMI.השאלה היא האם בגלל שאני אחבר מכבל DVI-HDMI יכולה להיווצר ירידה באיכות בגלל HDCP?המסך:http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1704&CategoryID=138&Page=1תודה,אור.
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים למה ? אתה מתכוון להציג סרטים מקוריים על כונני blu-ray ו/או hd-dvd ? אם לא ל HDCP אין שום השפעה עליך.
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים מחבר אתה בטוח? אם אני מחבר למסך בHDMI הוא לא יצפה לקבל מידע מוצפן שDVI לא יתן לו?
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים DVI גם יכול להעביר HDCP בלי בעיה (אם הכרטיס מסך תומך בזה). ואין סיבה שהמחשב שלך ישדר ב HDCP סתם ככה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.