עבור לתוכן

נתקעתי ב OC - נכשל בבדיקות .

Featured Replies

פורסם

שבת שלום .

כבר הגעתי ל4097 עשיתי חצי שעה בדיקה עם ORTHOS ו SP2004 לא הייתה בעיה , העלתי ל4197 ואז עשה שגיאה אחרי כמה שניות , התחלתי להוריד ורק ב3897 לא הייתה בעיה , מאז אני לא מצליח לעלות חזרה מעל מה שיש עכשיו .

המעבד על מתח של 1.45 , עומד על 43 מעלות במנוחה ו57 ככה בבדיקות , נעלתי את ה PCI-E ל100 , את הגשר הצפוני ל1.25 , והזכרונות על AUTO .

יש לכם רעיון מה הבעיה ?

וקיבלתי 13700 ב3DMARK06 זה טוב ?

הנה תמונה :

http://www.zix.co.il/viewer.php?id=376675264.JPG

פורסם

שנה את הכותרת כך שהיה אינפורמטיבית יותר ואתה יכול להוריד את ה"עזרה בבקשה ..." - קרא חוקי פורום בנוגע לכותרת.

הזכרונות על יחס 1:1 ?

על כמה מתח הזכרונות עומדים לפי קריאות של תוכנות ניטור \ BIOS ?

על אילו תזמונים הזכרונות?

תן תמונה מCPU-Z בתגית הMemory.

פורסם
  • מחבר

הזכרונות ביחס של 1:1 , על CL5 , מתח 2.0V .

מתח של המעבד 1.45V .

פורסם

תן תמונה מCPU-Z בתגית הMemory.

פשוט ::)

פורסם

תן תוספת מתח לגשר הצפוני.

נ.ב

הזכרונות שלך עובדים בSingle Channel.

אם אתה לא עובד עם סטיק יחיד, בדוק שהם נמצאים בחריצים המתאימים לעבודה בDual Channel בלוח שלך.

פורסם
  • מחבר

אני עובד על סטיק יחיד , ניסתי לתת עוד מתח לגשר הצפוני העלתי אותו ל1.35V וכשאני מפעיל את המחשב מחדש לאחר מכן רשום לי OVERCLOCKING FAILED .

אגב, הגעתי עם המעבד ל4197 , הוא עולה לווינדואס והכל בלי בעיות ופועל טוב אבל בתוכנות מאמץ ישר יש שגיאות .

פורסם

הזכרונות שלך עברו את התדר המוצהר שלהם, לכן כדיי לבדוק אותם בנפרד עם התוכנה Memtest86 על מנת לשלול בעיות יציבות מהם.

יש לי נסיון עם הזכרונות האלו והם הגיעו ל 1000MHz 4-5-5-10 & 2.1V, אך לא בנפח של 2GB לסטיק, מה שיכול להוריד מיכולות הOC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים