פורסם 2008 ביולי 2617 שנים אשמח לשמוע מכאלה שהתחברו לאחרונה לכבלים או ADSLכמו כן אם אפשר לציין תשתית ו ISP בנפרדתודה
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים מחבר לי יקר מה לא מובן? אחד עם 3 תגובות רוצה שאני ירשרש אותו?חח הבעיה היא שלא אמרת אלא שאלת! זאת המשמעות של סימן שאלה "?" בסוף מילה או משפט
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים בשביל זה קיים האינטרנט-הוא מספק המון מידע:הוטמומלץ לבדוק גם דף מבצעיםבזק: הרשמי זה כאןאבל נראה שהמחירים לא שפויים (וכפי שכתוב-גם ממש לא מעודכנים)-אז כדאי לבדוק את דף המבצעים (ולהיכנס לחבילה שאתה מעוניין ל"פרטים נוספים")
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים מחבר בשביל זה קיים האינטרנט-הוא מספק המון מידע:הוטמומלץ לבדוק גם דף מבצעיםבזק: הרשמי זה כאןאבל נראה שהמחירים לא שפויים (וכפי שכתוב-גם ממש לא מעודכנים)-אז כדאי לבדוק את דף המבצעים (ולהיכנס לחבילה שאתה מעוניין ל"פרטים נוספים")האפשרויות ידועות לי ולכן הפניה שליממוקדת לאנשים שהתחברו לאחרונה ובטח עשו שיעורי בית."המבצעים" זה לפראיירים...
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים אתה יכול לנסות לבדוק כאן:http://www.kamaze.co.il/Site/HomePage/Default.aspxלמרות שמחירים כמובן לא חקוקים באבן, ואם התמקחות אפשר תמיד להוזיל אותם...
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים להוט היה בזמנו "מבצע" ב 79 שח עם התחיבות לחצי שנה.אם אתה תוהה למה יש גרשיים זה בגלל שהם לא מפרסמים אותו (לפחות לא במקרה שלי) ורק אחרי כמה חפירות הנציגה פתאום מצאה אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.