פורסם 2008 ביולי 2617 שנים סורי על הכותרת אבל זה פשוט ככההדלקתי היום את המחשב פתאום אני רואה רזולוציה ענקית,הARRO בכלל לא עובדבדקתי במנהל התקנים אני מקבל שגיאה קוד 12:להתקן זה אין אפשרות לאתר מספיק משאבים פנויים בהם באפשרותו להשתמש. (קוד 12)אם ברצונך להשתמש בהתקן זה, עליך להפוך אחד או יותר מההתקנים האחרים במערכת ללא זמינים.ניסיתי להתקין את הדרייבים הכי חדשים שיצאו בשבילו(בלי להסיר את הקודמים),אבל גם זה לא עזר אז עכשיו אני ינסה עם להסיר את הקודמיםמקווה שזה יעזור פתאום זה קרה לי אתמול הכל היה בסדרתודה לעוזרים ד"א
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים מחבר הסרתי אותם בלי התוכנה שאמרת וזה לא עזראז אני ינסה שוב פעם עכשיו עם התוכנה שאמרת עריכה:הורדתי את התוכנה ניסיתי להסיר איתה,זה אכן הסיר התקנתי מחדש כל מה שהשתנה זה רק השם של ההתקן מהתקן VGA ל9600GT הבעיה עדיין נשארה עשיתי גם שחזור מערכת ולא עזר
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים משהו ב IRQ של הלוח אם..תנסה להוציא את כל הכרטיסים, לנקות את הסלוטים ולחבר בחזרה.
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים מחבר אני ינסה הבעיה שעד שיוצאים הכרטיסים יוצאת לי הנשמה אחרי שאני ינסה אני יערוך פה עריכה:ניסיתי ולא עבד אז חבר אמר לי להוציא רק את הכרטיס טלווזיה שלי וזה הסתדר מה עושים עכשיו?אני רוצה לראות טלוויזיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.