פורסם 2008 ביולי 2617 שנים אז ככה עברתי שוב על המפרט של המחשב שקניתי לפני חודש בערך וראיתי שכתוב כרטיס קול 6 ערוצים ושכחתי מי זה בכלל ושמתי לב לזה אז שמתי לב שאצלי יש כרטיס קול רגיל שהוא ירוק ורוד ותכלת ואין עוד שלוש כאלו הזהוב החום אני חושב ועוד אחד אז אם אני עכשיו אלך להגיד בחנות שאני רוצה שישימו לי כרטיס קול של ה 6 ערוצים זה לא יעשה לי בעיות בכרטיס קול ובהקלטה ? מחכה לתשובה
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים לא ברור מה אתה רוצה.יש לך 6 רמקולים שאתה צריך 6 ערוצים?איזה מחשב קנית בכלל?
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים מחבר כרטיס קול יש בו 6 ערוצים יש בו 6 צבעים נכון 6 מקומות לחיבור ירוק- ורוד- תכלת- שחור- זהוב- וכסוףאז נראה לי שאני לא קיבלתי כזה כי יש לי רק ורוד ירוק ותכלת שזה הרגיל אם אני צודקאז האם שווה לי לבקשה שיחליפו לי את זה זה לא יכול לעשות לי בעיות בכרטיס קול אני מתכוון להקלטה בעיקר ?
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים כרטיס קול 6 ערוצים אומר שהוא יכול להוציא צליל הקפי. כלומר נותן לך להשתמש ב-5 רמקולים + סאב וופר. יש לך רמקולים כאלה? לא? אז זה לא יעזור לך.
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים מחבר אתה לא מבין את השאלה שלי אם אני קונה רמקולים שיש בהם 5 רמקולים + סבוופר אני לא יכול לחבר אותו נכון כי בשביל לחבר 5.1 צריך 6 ערוצים 6 יציאות כמו שאמרתי ולי יש רק 3 יציאות הבנת ?
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים בכרטיס קול של שישה ערוצים שני הרמקולים הקדמיים מתחברים לכניסה אחת, שני האחוריים לכניסה אחת והסנטר והסאב לכניסה אחת.סה"כ 3 כניסות ל-6 רמקולים.
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים לפי מה שהבנתי ממך הכרטיס שלך לא תומך ב-6 רמקולים. חיבור מיקרופון הוא נפרד משלושת החיבורים של הרמקולים.
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים מחבר אז אני צודק אני אומר שבמפרט שקניתי את המחשב היה כתוב לי 6 ערוצים ואני רואה שיש לי רק ורדור ירוק ותכלת אני צודק אז זה לא תומך ב 5.1
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים מחבר אז שוב אני אומר אני הלך לחנות ויגיד שישימו לי כמו שהיה כתוב במפרט בהתחלה אבל אני שואל זה יכול יהיה לפגוע לי בהקלטה במחשב וסאונד ובעיקר בהקלטה ?
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים איזה לוח בכלל יש לך?ואם הבטיחו לך 6 ערוצים, וקיבלת 3 יציאות\כניסותדי דפקו אותך, כי אתה לא יכול לחבר מיקרופון, או דברים אחרים במקביל לרמקולים.לא. זה לא יפגע לך בכלום.רק שהכרטיס קול מובנה, ואי אפשר להחליף אותו.רק לקנות כרטיס קול חיצוני, בנפרד.
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים אתה יכול לציין את הדגם של לוח האם במחשב?אז נוכל לדעת סופית אם הוא תומך או לא תומך.וזה לא יפגע בהקלטה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.