עבור לתוכן

שאלה בקשר לתאימות מעבד כפול ליבה ללוח אם ASUS P5ND

Featured Replies

פורסם

שלום. ברשותי יש לוח אם של ASUS מדגם P5N-D . קניתי אותו לפני שנתיים וחצי. עד עכשיו היה לי מעבד פנטיום 4 חד ליבה מסכן עד שהוא עלה בסערה השמיימה ;D (הוא נישרף אז זרקתי אותו) השאלה שלי היא שהיום אני רואה אותו לוח כמו שלי במחירון של SKY-PC או KSP ושם כתוב שהוא תומך במעבדי CORE 2 DUAL האם הלוח שלי תומך במעבדים הללו? אם חסרים פרטים אז תגידו לי אני אוסיף. תודה מראש

פורסם
  • מחבר

רגע זה לוח HUGH END כמו שהבנתי או לפחות MID RANGE קניתי אותו ב900 בזמנו... אז לא הבנתי אותך הוא תומך במעבדי CORE 2 DUAL או לא?

פורסם

כן. תומך.

פורסם

P5N-D לפני שנתיים וחצי? זה לא בדיוק אפשרי, שכן סדרת הצ'יפסטים N7XXI לא קיימים יותר משנה או טיפה מעל.

אתה בטוח שזה הלוח?

פורסם
  • מחבר

uups טעיתי לפני שנתיים או שנה וחצי את התאריך אני לא זוכר.... וזה לוח P5ND SLI שתומך בזכרונות DDRII עד מהירות 667 MHZ .... היון הלוחות תומכים ב800 MHZ ..... אז האם הוא יתמוך במעבד CORE 2 DUAL? מאה אחוז? תודה מראש... אם צריך תדר באס או משו תגידו אני אביא...

ועוד שאלה איזה מעבד כדי לי לקחת בשביל צפייה בHD ועבודה בSOLID WORKS ן SOLID CAM? המפרט הוא

לוח אם כבר נאמר

זיכרון 1 GIGA SUPERTALANT 667 MHZ

ספק 350 וואט (יש מצב אני מחליף אותו ל450 ואט מודולרי....)

כ.מ הולך ליהיותHD 3650 PRO.....

אני צריך שהמעבד יהיה כמה שיותר קריר וחזק בתקציב עד 500 ש"ח (לא צריך AMD... ובטח שלא E8400...) בלי חריגה מ500 ש"ח.... מוכן להשקיע בקירור עד 100 ש"ח.... אוברקלוק אני לא אעשה... תודה עוד פעם.

פורסם

כן. תומך.

פורסם
  • מחבר

יש לע החוברת הוראות שורה שכתוב בה:"NOTE DUE TO CHIPSET LIMITATION THE INTEL PENTIUM D PROCESSOR WORKS ONLY IN SINGLE CORE MOD'.

האם זה עובד גם עם מעבדי הCORE?

פורסם

זה לא P5ND SLI

זה P5N-E SLI אם כבר, ה P5N-D תומך ב 800MHZ לזכרונות (וגם ב 1066 על הדרך)

פורסם
  • מחבר

זה לא P5N-E זה P5N-D אני יכול להעלות תמונות כבר אמרתי שקניתי אותו לפני שנתיים בערך... יש שם SLI אני יכול להעלות תמונה אם צריך....

עריכה

סליחה חברה שהטעתי אתכם! זהו לוח P5ND2 SLI..... האם אוכל להרכיב עליו E7200 והוא יעבוד בסדר?

פורסם
  • מחבר

טוב תודה בכל מקרה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים