עבור לתוכן

בעיה עם חיבורים במארז NZXT LEXA BACKLINE

Featured Replies

פורסם

חברים שלום

במארז הה"י ישנם חיבורים של סנסורים של חום, הבעיה היא כזאת שאין לי מושג לאיפה לחבר אותם בלוח אם כי עד היום לא התעסקתי במארזים בעלי האופציה הנ"ל.

ברשותי החלקים הבאים

לוח אם של חברת GIGABYTE דגם GA-MA790FX-DQ5

מעבד AMD PHENOM 9600

כרטיס מסך BFG GEFORCE 9800GTX OCX

אנא עזרו לילמצוא לאן לחבר את המחברים של הסנסורים בבקשה.

בתודה מראש

נאור

פורסם

זו בדיוק ה"בעיה" איתם. אתה לא באמת יכול למדוד איתם טמפ' מדויקת של הכ.מסך או המעבד (שזה מה שבאמת חשוב) ולכן הם נחמדים כדי לדעת מה הטמפ' הכללית במארז ותו לא.

פורסם

תקע אחד מהם על תחתית הקירור של הצ'יפסט בין הסנפירים, זה נותן מדידה לא רעה (סטיה של 2-3 מעלות, לא יותר)

אחד בחלל המארז, והשלישי....... אתה יכול לדחוף אותו לתוך הספק דרך אחד מפתחי האיוורור בשביל לקבל מידע על הטמפרטורה שם.

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שאני כיול סתם לדחוף אותם לקירור של המעבד והכרטיס מסך ולקבל מצב חום עם סטיה קטנה של החלקים הנ"ל?

כי לפי החוברת יש להזהר ולא להציב אותם ליד מיקרוצפיס'טים

פורסם

אתה יכול גם לעשות מהם ציפור בעזרת אוריגמי כי זה יתן בערך את אותה התוצאה.

המלצה שלי אל תתעסק איתם אפילו. אם אתה שם אז שים במקום שלא יפריע כמו על ההארדיסק או אולי אחד על הצ'יפסט כמו שהציעו כל עוד זה לא מתחיל לנדוד בתוך המארז. זה יוכל לתת לך אינדיקצייה שהטמפרטורה קצת עולה או קצת יורדת, למרות שאני מניח שאתה מספיק גדול לדעת בעצמך שברגע שהפעלת את קריסיס הטמפרטוקות עולות וכשיצאת ממנו הן יורדות.

מעבר לזה התוצאות לא אמינות בכלל, אין מה להיסתמך על זה וזה אומר בערך כלום. דחיפת החיישן לסנפירי הקירור לא תיתן שום דבר ורק תפריע ותכער את המארז.

את זה אני אומר אחרי שבדקתי זאת ונאבקתי עם המארז המאכזב הזה שבהתחלה חשבתי שהוא באמת שווה את ה600 שקל שמשקיעים עליו (לא שקניתי אותו אבל עדין - הוא היה נראה די מעניין דרך האינטרנט).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים