עבור לתוכן

מחשבה שעלתה בדעתי לגבי העיניין שממליצים על כפולי ליבה

Featured Replies

פורסם

כמו שרובכם כאן בפורום ממליצים על כפולי ליבה כי היום נכון הם יותר טובים למשחקים זה בסדר אבל אתם אומרים שבעתיד המרובעי ליבה כבר לא יחשבו כי יהיו דברים יותר טובים..

אז זה כמו המצב של היום שמשחקים יתמכו במרובעי ליבה ולא ב- 8 ליבות (נניח)

קחו את זה לתשומת ליבכם ותגיבו אני רוצה לדעת אם אני מדבר איכשהו הגיוני.

תודה פשוט זה עלה לי ככה פיתאום והייתי חייב לשתף אתכם.

פורסם

אני בספק שכאשר חושבים בגדול (מעבר ל 2-3 ליבות) אז כותבים משהו שיעבוד טוב על 4 ליבות, אבל לא ינצל 8 ליבות, כי החל מסף מסוים, אתה לא עושה איזה פתרון מלוכלך / ספציפי אלה חושב על גישה חדשה לגמרי לבעיה שאמורה לגדול באופן טבעי עם כמות הליבות.

וגם כמו שהגענו במחשבים לסף מסויים שבשביל להריץ את מרבית התוכנות היומיומיות (נגיד אופיס, גלישה באינטרנט, משחקים פשוטים וכו') אפשר להסתפק במעבד מאוד זול (סטייל E2160), ככה גם בנושא הליבות, מעבר לסף מסויים לא יהיה לזה שימוש למשתמש הביתי חוץ מלדברים ספציפיים.

בלי קשר, נראה לי שהתבלבלת "שבעתיד המרובעי ליבה כבר לא יחשבו כי יהיו דברים יותר טובים.." הכוונה היא להגיד שהמרובעי ליבה שנמכרים !היום! לא יהיו שווים משהו כאשר בערך גם הכפולי ליבה של היום לא יהיו שווים משהו...

פורסם
  • מחבר

אני בספק שכאשר חושבים בגדול (מעבר ל 2-3 ליבות) אז כותבים משהו שיעבוד טוב על 4 ליבות, אבל לא ינצל 8 ליבות, כי החל מסף מסוים, אתה לא עושה איזה פתרון מלוכלך / ספציפי אלה חושב על גישה חדשה לגמרי לבעיה שאמורה לגדול באופן טבעי עם כמות הליבות.

וגם כמו שהגענו במחשבים לסף מסויים שבשביל להריץ את מרבית התוכנות היומיומיות (נגיד אופיס, גלישה באינטרנט, משחקים פשוטים וכו') אפשר להסתפק במעבד מאוד זול (סטייל E2160), ככה גם בנושא הליבות, מעבר לסף מסויים לא יהיה לזה שימוש למשתמש הביתי חוץ מלדברים ספציפיים.

בלי קשר, נראה לי שהתבלבלת "שבעתיד המרובעי ליבה כבר לא יחשבו כי יהיו דברים יותר טובים.." הכוונה היא להגיד שהמרובעי ליבה שנמכרים !היום! לא יהיו שווים משהו כאשר בערך גם הכפולי ליבה של היום לא יהיו שווים משהו...

נכון אבל גם המרובעי ליבה החדשים יותר יכול להיות שלא יחשבו למעבדים טובים אם יוציאו מעבדים נניח עם 8 ליבות...

אז כמו שהיום כפול ליבה הוא לא כמו 4 ליבות ככה יהיה בעתיד ש4 ליבות לא מתקרב ל8 ליבות..

ואם זה במשחקים יווצר מצב כמו של היום שבעתיד המשחקים יתמכו במעבדים עם 4 ליבות ולא 8 ליבות ואז הם יהיו שווים משהו למשחקים.

עוד תגובות בבקשה :]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים