עבור לתוכן

Q6600 OC VS E8400

Featured Replies

פורסם

Q6600 עם אוברקלוק ל 3 גיג'ההרץ הוא יעמוד שווה עם E8400 ?

אני מתכוון במשחקים ובשימוש שוטף יומיומי

פורסם

אז ממש לא.

מעבד מרובע ליבה לא הולך לנצל שום דבר בשימוש יומיומי. לך על ה-E8400.

וכן ב-OC ה-Q6600 כמעט ישתווה בביצועיו ל-E8400

פורסם

למה כמעט ולא בדיוק? אותו תדר בדיוק, או שאני מפספס משהו?

פורסם

השיפור צריך להיות קטן בביצועים עם Q6600 מומהר וזה בגלל 8 מגה קאש לעומת 6 מגה קאש.

כמו כן אחרי ההמהרה אתה מגיע לאותו תדר FSB של ה-E8400

פורסם

אתה מפספס משהו - ל-Cache הטיפה יותר גדול של ה-E8400 לכל ליבה יש איזשהו אפקט. מה שכן, ברגע שאתה עובר את ה-FSB של 333MHz, מה שלא אמור להיות קשה במיוחד, אתה תקבל יופי של תמורה מה-Q6600, והביצועים שלו לא יפלו משמעותית מאלו של E8400. כמובן שאם תגיע יותר, למשל 350MHz, אז ההבדל במהירות הזכרונות, במהירות לוח האם, וברוחב הפס בין כולם יתגבר לדעתי על ה-Cache הגדול יותר אצל ה-E8400, ואתה תרוויח מרובע ליבה במהירות עצבנית.

השיפור צריך להיות קטן בביצועים עם Q6600 מומהר וזה בגלל 8 מגה קאש לעומת 6 מגה קאש.

כמו כן אחרי ההמהרה אתה מגיע לאותו תדר FSB של ה-E8400

זה מה שאני אומר - עם הלוחות היום, השמיים הם הגבול, מה שאומר שאתה יכול בכיף לעשות גם 400. השיפור במהירות עם ה-Q6600 בהחלט מרשים, עם כל אוברקלוק.

תדר ה-FSB של ה-E8400 הוא 333MHz - ברגע שהוא עבר את זה, המעבדים כמעט שווים, וברגע שהוא עבר קצת יותר מזה, ה-Q6600 לוקח.

פורסם

תודה, השכלתי (: שלי אישית עומד כרגע על 333MHz FSB על קירור סטוק בקרוב אקנה קירור רציני יותר (:

פורסם

3GHz זה מכובד לכל מעבד, שם הוא מקבל ביצועים טובים. כמובן שככל שאתה עולה בתדר המהירות עולה, אבל זה כבר טוב. הזכרונות שלך יכולים להביא אותך ל-FSB של 400MHz, אולי אפילו יותר, הם מסדרה איכותית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים