עבור לתוכן

צריך עזרה בקניית מחשב נייד עד 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שימוש כללי גבוה קצת משחקיםבקטנה פה ושם וצפייה בסרטים ושיפעל חלק ומהר ככל האפשר

רצוי כרטיס מסך

וזיכון מינימום של 2GB

גודל מסך בין 14-15.4

ולא אכפת לי שלא תיהיה מערכת הפעלה מותקנת

תקציב עד 5000 ש"ח(אם יש סיבה מוצדקת אז מוכן להוסיף עוד קצת)

ראיתי הרבה מחשבים של MSI וGIGABYTE עם מפרטים ממש מרשימים ומחיר טוב אבל כל מי ששאלתי ענה לי את אותה התשובה

"לא ידעתי שהם מייצרים מחשבים ניידים" חחח אז אם למישהו יש חוות דעת טובה על המחשבים שלהם

תודה על העזרה

ושבת שלום :yelclap:

פורסם

ברוך הבא לפורום.

אנא ערוך את ההודעה והכנס את התקציב בכותרת.

פורסם

טוב אז ככה לי יש גיגהבייט ואני ממש מרוצה ממנו אנ ימשתמש בו גם בין היתר למשחקים והוא עומד בכל העומסים שלי..!

אם יש לך שאלות יותר ספציפיות אשמח..!

פורסם

ראיתי הרבה מחשבים של MSI וGIGABYTE עם מפרטים ממש מרשימים ומחיר טוב אבל כל מי ששאלתי ענה לי את אותה התשובה

"לא ידעתי שהם מייצרים מחשבים ניידים" חחח אז אם למישהו יש חוות דעת טובה על המחשבים שלהם

להפך, MSI היא אחת החברות היחידות שכן מייצרת את המחשבים הניידים שלה...(ואולי גם Gigabyte, בקשר אליהם אני לא בטוחה. הם מייצרים את לוחות האם ונדמה לי שהם מייצרים את השלדה של לפחות חלק מהדגמים תחתם, הם באיזשהו תהליך מעבר להבנתי. אשמח לשמוע תיקונים והבהרות בנושא אם מישהו יודע.)

המחשבים של MSI מיובאים לארץ על ידי אייבורי ויש קונצנזוס די נרחב שהאחריות של אייבורי היא לא מוצלחת. לא בדקתי את זה בעצמי אבל מספיק אנשים שאני סומכת עליהם אמרו לי לא להתקרב לאייבורי ולכן גם לא אבדוק.

חוות הדעת על המחשבים של Gigabyte תלויה בדגם. חלק מהמחשבים שלהם באים עם Touchpad פשוט מזעזע (לטעמי כמובן) וברוב האלו שיצא לי לראות איכות הבניה היא נחותה (אם כי גם שמעתי כמה ביקורות טובות עליהם). באיזה דגם עסקינן?

מהן דרישות הניידות שלך? אתה מתכנן להסתובב הרבה עם המחשב?

פורסם
  • מחבר

אני עומד להסתובב איתו די הרבה לכל מקום בערך אבל תמיד עם תיק גב לא אכפת לי שיהיה כבד טיפה.

דווקא באייבורי ראיתי את הMSI עם מפרט מדהים במחיר די טוב מעבדT9300 וכרטיס מסך 8400 ב4600 אבל אם הם כאלה לא אמנים אולי לא כדאי...

אני אשמח לעוד דעות אם למישהו יש להציע גם שמות של דגמים במחיר

תודה

פורסם

אני עומד להסתובב איתו די הרבה לכל מקום בערך אבל תמיד עם תיק גב לא אכפת לי שיהיה כבד טיפה.

אתה מדבר מניסיון? אם כן אז אין בעיה אני יכולה להציע לך ללכת על משהו כבד. אם לא אז לדעתי בהחלט אתה עלול להתחרט שזה כבד אם אתה מתכנן להסתובב איתו לכל מקום. זה ממש ממש מעצבן לסחוב נייד של 3 ק"ג (ובטח שיותר מזה זה רק יותר רע) על הגב כל היום.

איזו רמה של כרטיס מסך אתה צריך? מה אתה הולך להריץ על המחשב הזה חוץ ממה שציינת? על אילו משחקים מדובר? הנקודה הזו משפיעה על מחיר המחשב כמובן.

אתה יכול לבדוק את סדרת Asus A8 על שלל גרסותיה (הרבות ביותר). יש לסדרה איכות בניה סבירה-טובה, היא ניתנת לקניה בתקציב שלך והמחשבים בה שוקלים בין 2.4-2.2 ק"ג. נדמה לי שבארץ מקבלים שנתיים אחריות על הסדרה הזאת אבל אני לא בטוחה.

אם אתה מוכן לשקול מסך 13' אז ה- Vostro 1310 הוא בתקציב שלך. איכות הבניה אינה בסטנדרט שמתאים לסדרה עסקית אבל כך גם המחיר. המשקל הוא נמוך, בסביבות 2.1 ק"ג. סה"כ אתה מקבל משהו מוצלח בשביל העלות. ניתן לקבל עם 8400GS ומגיע עם אחריות של 3 שנים.

ה- HP 6510b צריך להיות בערך בתקציב שלך. זה מחשב מהסדרה העסקית הזולה אבל איכות הבניה די טובה. המשקלל בסביבות 2.4 ק"ג. עם זאת אין כרטיס מסך Dedicated והאחריות היא לשנה.

אם אתה רוצה ללכת לכיוון של משהו יותר כבד וחזק אז ה- Inspiron 1525 נותן תמורה מאד טובה למחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים