עבור לתוכן

עכבר refurbished או לא?

Featured Replies

פורסם

אחי זמן רב חולם על עכבר גיימרים איכותי. יום הולדתו מתקרב והחלטתי לפנק אותו ב-G9 חדש. נכנסתי ל-ZAP ולא תאמינו מה ראיתי. אייבורי מוכרים G9 ב-267 ש"ח!

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1765

נכנסתי לאתר של Logitech והמחיר הרשמי של G9 עומד על 100$.

http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/3053&cl=us,en

נכנסתי ל-Newegg, אתר החומרה וציוד הקפי האיכותי בארצות הברית והמחיר של G9 עומד על 80$.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826104079&Tpk=logitech%2bg9

בחישוב מהיר 80X3.4 יוצא 272 ש"ח לפני מס. אייבורי מוכרים עכבר במחיר נמוך יותר מארצות הברית.

פורסם

לא הוכחת כלום :xyxthumbs:

פורסם

פשש איזו הוכחה

מה שנקרא - לפי הספר ::)

פורסם

סלח לי, זאת לא הוכחה.

הייתי מציע לך לשנות בדחיפות את הכותרת, כי אתה חוטא בהטעייה חמורה.

אחרת די מהר הנושא הזה ימצא עצמו בפח זבל.

למרות שלדעתי הוא גם ככה שייך לשם.

פורסם
  • מחבר

מחיר נמוך יותר מהמחיר הנמוך בארצות הברית לא מעורר חשד? לי כן. איפה הרווח של אייבורי? המקום השלישי בזאפ גבוה ב-100% מאייבורי.

פורסם

יש שמועה על קונטיינר שנפל ואייבורי קנו אותו במחיר נמוך יותר מהרגיל.

לא יודע אם זה נכון אבל אבא שלי שמע את זה ממישהו שאני לא מכיר.

פורסם

יותר גרוע מאשר הטעייה היא היכולת של החנות לקבל את הפרטים שלך (דרך כתובת ה IP ששמורה באתר) ולתבוע אותך על הוצאת דיבה.

פורסם

יש שמועה על קונטיינר שנפל ואייבורי קנו אותו במחיר נמוך יותר מהרגיל.

לא יודע אם זה נכון אבל אבא שלי שמע את זה ממישהו שאני לא מכיר.

נפל מאיפה? מהשמיים?

פורסם

אפשר גם למצוא G9 בארה"ב ב60 דולר.

אני קניתי מKSP בפחות מ300 שקל וזה חדש דנדש מריח כמו חדש, בקופסת RETAIL מקורית הישר מהיצרן.

וגם שלוש שנים אחריות.

לא מצאתי שום בעיה במוצר.

לדעתי זה שילוב של תקופת מעבר של ירידת מחירים לעכבר הזה.

הבדלים בין יבוא של מעתק היקרנים שקונים ישירות בלוגיטק לבין יבואן אחר שקונה במחירים נמוכים,

אולי דרך ספק ענק בארה"ב שמקבל מלוגיטק מחיר מיוחד על מיליון יחידות.

ותוספת יוקר שחנויות מסוימות עושות על כל מוצרי הHIGH END שהם לא מוכרים הרבה.

אני מרוצה מהקניה שלי.

מקסימום אם יתברר שהמוצר פגום באיזה אופן, אני יממש אחריות או יתבע את האם אימא של החנות.

פורסם
  • מחבר

נגיד ניתן להשיג G9 ב-60$ בארצות הברית. בחישוב מהיר יוצא 210 ש"ח עם מס. מה עם משלוח? מיסים? רווח של החנות? סלחו לי, אבל 267 ש"ח זה פשוט למכור עם רווח מאד נמוך. בפעם האחרונה שבדקתי הם לא בדיוק ארגון צדקה שמטרתו לספק ציוד לגיימרים אומללים שלא יכולים לקנות עכבר יקר.

זה שרכשת עכבר עם ריח "חדש" ואריזה מקורית לא אומר שאותו עכבר לא עבר חידוש במפעל של Logitech.

פורסם

נגיד ניתן להשיג G9 ב-60$ בארצות הברית. בחישוב מהיר יוצא 210 ש"ח עם מס. מה עם משלוח? מיסים? רווח של החנות? סלחו לי, אבל 267 ש"ח זה פשוט למכור עם רווח מאד נמוך. בפעם האחרונה שבדקתי הם לא בדיוק ארגון צדקה שמטרתו לספק ציוד לגיימרים אומללים שלא יכולים לקנות עכבר יקר.

זה שרכשת עכבר עם ריח "חדש" ואריזה מקורית לא אומר שאותו עכבר לא עבר חידוש במפעל של Logitech.

משלוח לא עולה הרבה ליחודה שמיבאים כמות, כמעט לא עולה כלום.

אמרת מס פעמיים.

מה רע להרוויח 70 שקל ? זה 33% רווח.

באותה מידה אתה יכול להגיד על הרבה חלקים שהם REFURBISHED.

מי אמר שההרדיסק שקנית מהחנות היוקרתית בהרצליה לא REFURBISHED ?

אם אתה רוצה אני אתן לך את המספר הסריאלי של העכבר שלי ותבדוק עם לוגיטק.

פורסם
  • מחבר

כי חנות יוקרתית רוב הסיכויים עובדת עם גורמים רשמיים. ברגע שאני מקבל אחריות של יבואן רשמי, שרוכש ישירות מהיצרן, הסיכוי שמדובר במוצר refurbished שואף לאפס. ברגע שרוכשים מוצר בייבוא אפור, מוצר שנרכש בחו"ל ממקור לא ברור ובמחיר נמוך באופן חשוד, הסיכוי שמדובר ב-refurbished גבוה. גם לקחת מספר סיראלי ולבדוק אותו מול Logitech לא אומר כלום, כי אנחנו לא מדברים על זיוף, אנחנו מדברים על refurbished. המוצר הוא של Logitech, אין ספק, השאלה היא מה הוא עבר לפני שהוא מגיע ללקוח.

פורסם

לא שאני מצדיק, אבל אם זה refurbished זה אומר שהמוצר יצא מהמפעל עובד לאחר תיקון ומגיע לו אחריות מלאה.

פורסם
  • מחבר

refurbished עובד באופן הבא:

מוצר יוצא מהמפעל ----> מגיע לחנות X -----> נרכש ע"י לקוח ------> נמצא פגום בשימוש -----> חוזר לחנות -----> מוחלף במסגרת אחריות -----> חוזר למפעל -----> אם התקלה לא רצינית עובר תיקון, נארז מחדש ונמכר במחיר נמוך מאד -----> חוזר לחנות.

במוצרים כאלה יש בדר"כ הרבה יותר תקלות ובעיות לטווח ארוך מאשר במוצר חדש לחלוטין. דבר פעם עם סוכן. הוא יספר לך מקרים על מוצרים refurbished מפה ועד הודעה חדשה.

פורסם

זה גם תלוי מן הסתם בסוג המכשיר (יותר אלקטרוני ו/או יותר מכני). ועדיין האחריות שאתה מקבל זהה למוצר חדש, ככה שאם יש בעיות הם אמורים להחליף לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים