פורסם 2008 ביולי 2517 שנים אז ככה יש לי ספק מגה ג'נרי של 500W לאחרונה המערכת שלי לא היתה ממש יציבה אז החלטתי לבדוק למה גיליתי שהספק שלי רותח והמאוררים שיש בקושי דוחפים אויר לאחר שפתחתי אותו גיליתי שעשו להם בכלל מוד ל 7V כאשר הם גם ככה בקושי זזים החלטתי לדחוף לתוכו מאוורר 120 ולשנות קצת דברים חעחעחעחעחחעחעחח סתמתי את החורים שיוצאים אל תוך המארז בעזרת חתיכת פרספקס קטנה בצורה הזאת הוא גם לוקח אויר מהמארז ומזרים אותו דרך צלעות הקירור החוצה לאחר מוד קצר המתחים של הספק ניהיו יותר יציבים ויותר מדויקים והטמפ של תוך המארז ירדה ב3-4 מעלות
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים 3~4 מעלות? בשביל זה כל הסיפור? זה חסר משמעות. נסה לחבר את המאוורר ליציאת 12V.
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מה רע ב3-4 מעלות? לדעתי זה גם אחלה, וזה לא כזה סיפור, הוא רק רצה לקרר טיפה את הספק כי הוא התחמם יותר מדי.. הוא אומר שעכשיו המחשב בסדר..
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מחבר 3~4 מעלות? בשביל זה כל הסיפור? זה חסר משמעות. נסה לחבר את המאוורר ליציאת 12V.הבנת הנקראהטמפ של המארז עצמו ירדה ב 3-4 מעלות בגלל שהוא לוקח את האויר מהמארז .. של הספק ירדה באיזה 20 מעלותוהוא אכן מחובר ל 12Vאני יודע מה אני עושה ובשביל מה .. כך שלא הייתי קורא לזה חסר משמעות
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים הבנת הנקרא הטמפ של המארז עצמו ירדה ב 3-4 מעלות בגלל שהוא לוקח את האויר מהמארז .. של הספק ירדה באיזה 20 מעלות והוא אכן מחובר ל 12V אני יודע מה אני עושה ובשביל מה .. כך שלא הייתי קורא לזה חסר משמעות אה. חשבתי של הספק. וכתבת שהוא קיבל קודם 7V וחיברת לאותו מקום
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים מחבר jigsawאבל הייתי מליץ דרמל כי אני עיקמתי את המכסה 14 פעם בערך .. לכן אעביר את תוכן הספק לקופסא אחרתאפשר גם עם מקדח כוס מתאים
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים מוד יפה!! לדעתי תצבע אותו בשחור מבריק ותשים לו מאוורר 120 שקוף כמו האנרמקסים
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים יפה מאוד. רואים שכל המודים שלך מושקעים ומצוינים.תגיד איך יש לך בכלל אפשרות ניטור טמפ' בתוך הספק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.