פורסם 2008 ביולי 2517 שנים חשבתי שזה יפסח עליי אך אבוי, אתמול באמצע טורניר של פרו המשחק נתקע ומאז הטבעת שכל כך חששתי ממנה הופיעה.מישהו יודע איפה אני יכול לתקן באיזור חיפה והקריות? ממש לא בא לי לנסוע למרכז בשביל זה.
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים הבעיה בתיקון RROD זה שאם קרה לך פעם אחת סיכוים גבוהים שיקרה עוד פעמים והתיקון בארץ יקר אני ממליץ לך על 2 אפשרויות 1-למצוא מדריכים ברשת ונתתי פעם סרטון לזה באתר שמראה איך לתקן לבד 2-לקנות גרסת ארקיד פאלקון ולקחת את הארד דיסק מהקונסולה הישנה
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים ה2-לקנות גרסת ארקיד פאלקון ולקחת את הארד דיסק מהקונסולה הישנה רעיון נחמד השאלה היא אם יש לך כסף בשביל זה?
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים crazy קראתי בטוקבק בגימספוט על אנשים שקיבלו באן מLIVE אז הם קנו ארקיד רק לLIVE במחירים שם זה כמובן הרבה יותר משתלם פה בארץ זה משתלם רק לRROD אם הוא קנה לקונסולה ציוד ומשחקים ככה שחבל להפסיד אותם
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים הבעיה המרכזית בRROD, שקרירין יחפור לך...קרא מדריכים, זה באמת לא סיפור לתקן לבד אם יש לך קצת חוש טכני ויכולת לעקוב אחרי הוראות. לא צריך לקדוח, לא צריך להלחים. שום דבר יותר מסובך מלהבריג ברגים (החלק היחיד שאפשר אולי להסתבך איתו זה להוריד את התפסנים של ההיט סינק הישן)לשלם למישהו 500+ על התיקון הזה זה גנבה לשמה מה גם שהם לא באמת מספיקים לך אחריות.*כל האמור לעיל אינו מהווה המלצה לתקן לבד ואני לא אחראי אם הרסת משהו בגלל שניסת לתקן לבד. אם אתה לא סומך על עצמך עם זה לך לתקן.
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים דווקא אני הבנתי שאם מתקנים כמו שצריך ומסדרים אותו טוב זה יכול להחזיק מעולה
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים דווקא אני הבנתי שאם מתקנים כמו שצריך ומסדרים אותו טוב זה יכול להחזיק מעולה מנסיון ומקריאה בפורומים עד עכשיו כל מי שתיקן את זה (בעצמו) התקלה חזרה בזמנים שציינתי
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים דווקא אני הבנתי שאם מתקנים כמו שצריך ומסדרים אותו טוב זה יכול להחזיק מעולה אפילו אחרי תיקונים רשמים של MS דווח על הרבה RROD חוזרים
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים תיקונים מפגרים כמו הטריק עם המגבת וכאלה לא באמת פותרים כלום. תיקון של החלפת התפסנים של ההיט סינק מחזיק הרבה מאד זמן
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מחבר אוקי עכשיו הבעיה הפכה להיות יותר מוזרה. הקונסולה עולה אבל נתקעת אחרי כמה דקות לא משנה מה עושים בה. מוזר.
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים שמעתי על זה לפעמים אחרי RROD אתה יכול להמשיך להשתמש בקונסולה אבל כל פעם היא תקבל עוד פעם RROD במרווחי זמן קצרים יותר עד שהיא תמות לגמרילא בדיוק מה שאתה אומר אבל...
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים מחבר בכל מקרה המצב של המכשיר הוא לא שמיש ונראה לי שאני אנסה את התיקון בעצמי, אין יותר מדי מה להפסיד.
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים קנה ברגים עם קפיץ חזק+החלף משחה תרמית ל MX2 או משהו ברמה דומהכל מי שאני מכיר ועשה את זה משתמש בקונסולה עד היום בלי בעיות (החלפת משחה גם לסינק של הכרטיס מסך, לא רק המעבד. חשוב מאוד.)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.